Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Šaulyje. Norėsis jaustis autoritetu ir pasiekti dienos eigoje visko maksimumą. Padidėjęs smalsumas, tyrinėjimas, idėjų generavimas. Gali atsirasti motyvacija daugeliui veiklų. Ypač toms, kurios jums labai patinka, kelia jūsų savivertę, tiesiog užsidegate savo viduje tai darydami. Darykite tai, kas patinka, teikia malonumą ir kuria vidinę harmoniją. Tai galimai bus aktyvesnės veiklos, daugeliui su vaikais. Aktyvios, prabangios, malonios pramogos. Gali būti šiek tiek suaktyvėjusi pagundų energija, tarsi vis gundo ilsėtis, mėgautis. Emocinis ir jausminis išgyvenimas šiandien bus teigiamas, harmoningas, vientisas. Kalbėti, mąstyti galimai tingėsis, todėl svarbius reikalus tvarkykite kitą dieną. Šiandien daugiau seksis tos veiklos, į kurias įsitraukiate emociškai, kurios yra jūsų hobis, teikia prasmę, balansą.

Numerologinės įžvalgos

Užsienio, pasaulėžiūros ir ramybės diena. Paskambinkite tiems, kurie gyvena užsienyje. Ši diena labiau skirta namams, ramybėje, harmonijoje. Labai nepalanku jausti ir siekti per didelio godumo viskame, todėl laisvai dalinkitės: informacija, dėmesiu, materialinėmis vertybėmis.

Psichologinės įžvalgos

Pagalvokite ir identifikuokite, kokiose veiklose jūs daugiausiai emociškai įsitraukiate? Kada ir kur jaučiatės lyg mažas vaikas, žaidžiantis žaidimą? Pamąstykite kiek procentaliai jūsų gyvenime tokių veiklų? Mažai? Nusistatykite sau tikslą tokių užsiėmimų įtraukti į kasdienybę daugiau.

Astropsichologė Samantha Zachh