4 porcijoms reikės:

500 g stambiai pjaustytų pievagrybių arba kitokių grybų,
3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 smulkintos česnako skiltelės,
4 valg.šaukštai chereso,
2 valg.šaukštai kedro riešutų,
1 citrinos sulčių,
druskos pagal skonį,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
2 valg.šaukštai kapotų šviežių petražolių.

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite česnaką ir pakepinkite ant gana stiprios ugnies apie 3 minutes, kol paruduos. Sudėkite pievagrybius ir riešutus, įpilkite chereso ir kepkite toliau, kol skystis nuo grybų išgaruos. Įpilkite citrinos sulčių, pasūdykite bei paskaninkite pagal skonį pipirais, po to apibarstykite petražolėmis ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją