Nuo 1989-ųjų tebetransliuojamo serialo gerbėjai pastebėjo, kad vienas 2014 m. parodytos serijos epizodas itin panašus į sekmadienį, liepos 11 d., paviešintą vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip Jungtinės Karalystės (JK) milijardierius skrido savo „Virgin Galactic“ raketa, praneša nypost.com.

25-ojo sezono serijoje „The War of Art“ yra epizodas, kai animuotas R. Bransonas atsilošęs grožisi paveikslu kosminiame laive.

„Kaip „Simpsonams“ pavyksta viską išpranašauti?“ – tviteryje stebėjosi vienas naudotojas.

„Ką gi, „Simpsonai“ vėl išpranašavo ateitį – Richardas Bransonas išbandė „Unity 22“ ir pasiekė orbitą“, – parašė kitas internautas.

Milijardieriui priklausančios įmonės „Virgin Galactic“ atstovai pritarė tokiems komentarams ir tviteryje parašė sakinį „Skrydį išpranašavo „Simpsonai“ bei pridėjo plojančių rankų jausmaženklį.

Tiesa, kaip nurodė vienas socialinio tinklo naudotojas, R. Bransonas „Virgin Galactic“ įkūrė 2004 m., pažadėjęs nugabenti turistus į kosmosą. „Taigi, šiuo atveju gal nereikėtų serialo lyginti su Nostradamu.“

Nors šis „Simpsonų“ išpranašavimo atvejis ir nėra labiausiai pritrenkiantis, animacinio serialo kūrėjams priskiriama nemažai svarbių išsipildžiusių „pranašysčių“, įskaitant Donaldo Trumpo tapimą prezidentu ir koronaviruso pandemiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)