Bet dabar, tai tarsi jau įvyko – „Deadpool“ naujame vaizdo klipe pasirodė kartu su kitu „Marvel“ kino visatos personažu. Šiame klipe „Deadpool“ sėdi ant sofos greta filmo „Toras. Pasaulių pabaiga“ (angl. „Thor: Ragnarok“) personažo Korgo ir aptarinėja naujausio aktoriaus R. Reynoldso filmo „Laisvasis Gajus“ (angl. „Free Guy“) anonsą.

Vaizdo klipas:

Tačiau, kaip rašoma pranešime spaudai, reikia pabrėžti, kad šis vaizdo klipas yra linksmas. Šie du veikėjai tarsi kuria klasika tapusį „Youtube“ turinį – reaguoja į kitą vaizdo klipą, t.y. veiksmo komedijos „Laisvasis Gajus“ anonsą. „Deadpool“ personažas, kokį mes jį ir prisimename filmuose, yra kandus ir sarkastiškas. Korgas sunkiai supranta „Deadpool“ juokelius, bet vis tiek atlieka savo darbą.

Šis vaizdo klipas yra viskas, ko galima tikėtis iš „Deadpool“ pasirodymo „Marvel“ kino visatoje. Jis pasako daugybę juokelių, net nebijo pasišaipyti iš kino studijos „Disney“, tarsi komedija „Laisvasis Gajus“ bendradarbiautų su keistu prekės ženklu. Pabaigoje jis taip pat pašiepia save kaip aktorių Ryaną Reynoldsą, o tai galėtų reikšti, kad komedija „Laisvasis Gajus“ yra priežastis, kodėl mes dar nesulaukėme trečiojo „Deadpool“ filmo.

Kaip pažymima pačiame vaizdo klipe, Korgo įtraukimas čia nebuvo atsitiktinis sprendimas vien tik komedijos tikslais. Aktorius Taika Waititi, kuris įgarsina Korgo personažą, vaidina piktadario vaidmenį komedijoje „Laisvasis Gajus“, ir akivaizdu, kad kažkas kino studijoje „Disney“ pamatė šį ryšį, todėl ir kilo idėja viską sujungti tuo pačiu metu pareklamuojant naujausią Ryano Reynoldso filmą. Faktas yra tas, kad tik „Disney“ sugebėtų sujungti kažką tokiu išradingu būdu.

Žinoma, šis vaizdo klipas neatskleidžia daugiau detalių apie „Marvel“ šeimos ateitį, tačiau jis suteikia abejų franšizių gerbėjams gana gerą idėją, kaip iš tikrųjų „Deadpool“ gali atrodyti „Marvel“ kino visatoje. Yra net keletas vietų, kur „Deadpool“ įprastai nešvanki kalba sušvelninama ir tai leidžia įsivaizduoti, kad jei „Deadpool“ iš tiesų susitiktų Korgą filme, jų bendravimas būtų panašus. Žinoma, yra norinčių, kad Korgas pasirodytų filme „Deadpool 3“ ir net taptų naujuoju „Deadpool“ komandos nariu.

Kol „Marvel“ kino visatos ir „Deadpool“ gerbėjai laukia šių franšizių ateities filmų, saugu spėti, jog šis klipas paskatins pastaruosius apsilankyti naujoje Ryan Reynolds komedijoje „Laisvasis Gajus“, Lietuvos kinuose nuo rugpjūčio 13 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)