Astrologinės įžvalgos

Šiandien daug sėkmės sulauks tie, kurie nebijo problemų, gali joms pažiūrėti tiesiai į akis. Kurie net pačias sunkiausias išsprendžia ir nesiskundžia, nes tai juos sustiprino. Tiems, kurie negalvoja, jog sunkumai žlugdo, jie suteikia pamokas ir galimybes būti atsparesniems. Tokie žmonės, kurie yra ryžtingi, drąsus, nebijo konkuruoti – gaus energijos savo kūrybai, aistrai ir ego patenkinti, ko tikrai labai norėsis. Visi jaus norą pramogauti, kurti, mėgautis, gauti žaismingos energijos, būti dėmesio centre. Turite bandyti suderinti intensyvumo ir žaismingumo energijas. Tarsi problema – tai žaidimas. Įsijauskite, žaiskite. Mėnulis Skorpione bus linkęs duoti daug galios. Praleiskite šią dieną prasmingai, išnaudokite visą jos potencialą rimtiems darbams, veikloms, kurias galimai vis atidėliojote, nes atrodė per sunku.

Numerologinės įžvalgos

Statuso, jėgos ir psichologinių apmąstymų diena. Tikrai gera diena mąstyti apie savo statusą, galimybes ir valdingumą. Kaip galite pakelti savo idėją iki maksimalaus įgyvendinimo? Nemanipuliuokite, o kelkite savo asmeninę galią pasinaudodami psichologinėmis metodikomis.

Psichologinės įžvalgos

Pamatykite savęs vaizdinį, kuriame jūs esate tas, kuris įveikė pačias sunkiausias savo gyvenimo situacijas. Kaip jūs ten atrodote? Kaip jaučiatės? Pasikalbėkite su savimi. Kokių patarimų tas jūs šiandienos jums gali suteikti? Ko jums trūksta, kad galėtumėte būti toks, kokį matote?

Astropsichologė Samantha Zachh