Nors nėra aišku, ar įžymybės kelionės į Europą tikslas yra darbo reikalai, ar poilsis, K. Kardashian draugiją palaiko visažistas Mario Dedivanovičius ir plaukų stilistas Chrisas Appletonas, skelbia people.com.

„Žavingos linksmybės Romoje“, – po nuotrauka, kurioje trijulė įsiamžino priešais Koliziejų, parašė visažistas.

K. Kardashian pasipuošė „Bevza“ glaustinuke, šortais aukštu liemeniu ir atvirais aukštakulniais. Aišku, ji atsivežė ir daugiau akį traukiančių drabužių.

Viena iš SKIMS įkūrėjų kartu su Kate Moss ir jos 18-os metų amžiaus dukra Lila Grace Moss-Hack išsirengė į ekskursiją po Vatikaną.

Šia proga K. Kardashian apsirengė balta nėriniuota suknele apnuogintais pečiais su iškarpomis ties klubais, užsidėjo akinius nuo saulės sidabro spalvos rėmeliais ir apsiavė atvirus aukštakulnius.

Kadangi Siksto koplyčia garsėja griežtu aprangos kodu (lankytojams draudžiama vilkėti drabužius su gilia iškirpte ar be rankovių). K. Kardashian turėjo neperšlampamą apsiaustą ir eidama į koplyčią jį užsimetė ant pečių.

K. Moss ir jos dukra, nufotografuotos kartu su K. Kardashian važiuojančios į Vatikaną, pasirinko kuklesnius rūbus. Lila apsivilko žemę siekiančią violetinę suknelę ir švarkelį, o jos mama – juodą suknelę ir palaidinę.

K. Kardashian taip pat prisiminė savo mėgstamiausią 2016-ųjų įvaizdį: Cher būdingi plaukai ir minimaliai makiažo. Beje, net ir keliaudama ji nepamiršo verslo reikalų ir pranešė, kad jos prekių ženklas SKIMS kurs riboto leidimo apatinius drabužius, poilsio drabužius ir naktinius drabužius visoms Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) sportininkėms, dalyvausiančioms Tokijo olimpinėse ir parolimpinėse žaidynėse.

Augdama su olimpinį auksą iškovojusiu patėviu (dabar Caitlyn Jenner), K. Kardashian prisiklausė įkvepiančių pasakojimų apie žaidynes. Taigi galimybė aprengti 626 sportininkes yra jai labai reikšmingas pasiekimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)