E. Cicėnas turi daugiau kaip 20 metų patirtį konsultuojant klientus, veikiančius prekybos, IT, energetikos sektoriuose. Savo profesinę veiklą jis pradėjo advokatų kontoroje „Ellex Valiunas“, vėliau dirbo kaip vadovų komandos narys bendrovėse: „Akropolis Group“, „Circle K Lietuva“, ESO, kur prisidėjo prie daugybės išskirtinių įvairaus pobūdžio ir sudėtingumo projektų įgyvendinimo.

E. Cicėnas pabrėžia, kad jo, kaip Lietuvos naftos produktų prekybos įmonių asociacijos prezidento, pareiga - tęsti darbus sprendžiant aktualius klausimus, susijusius su naftos produktais prekiaujančių įmonių, valdančių automatinių degalinių ir degalinių su parduotuvėmis tinklus, tiesiogine veikla.

LNPPĮA vienija penkias Lietuvos naftos produktais prekiaujančias įmones, valdančias automatinių degalinių ir degalinių su parduotuvėmis tinklus: UAB „Neste Lietuva“, UAB „Circle K Lietuva“, UAB „Viada LT“, AB „Orlen Baltics retail“ - degalinių tinklo „Orlen“ valdytoja, UAB „Baltic Petroleum“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)