„Miestiečius kviečiame judėti darniai, savo kelionėms rinktis viešąjį transportą, dviračius, paspirtukus. O skatindami kitus norime ir patys rodyti pavyzdį, todėl parkavimo kontrolieriai šoka ant paspirtukų. Startuojame pasitelkę 3 elektrinius, stebėsime rezultatus ir kolegų atsiliepimus, o jei idėja pasiteisins, planuojame tokį darbo principą taikyti ir plačiau – tiek automobilių, tiek viešojo transporto kontrolei“, – sako SĮ „Susisiekimo paslaugosKontrolės skyriaus vadovas Domantas Putrimas.

Naujosios transporto priemonės yra ekonomiškos ir ekologiškos, elektriniai paspirtukai paženklinti „Susisiekimo paslaugos“ bei Vilniaus miesto simbolika.

„Naudotis paspirtuku mieste ir patogu, ir prasminga. Be to, judant tokiu būdu ir mažiau nuovargio. Visada smagu išbandyti kažką naujo veikloje, o jei tai padeda siekti kokybiškesnių rezultatų - dar labiau įkvepia“, – dalinasi vienas parkavimo kontrolierių.

Automobilių stovėjimo kontrolieriai kasdien veiklą vykdo 15 513 vietine rinkliava apmokestintų ir 1500 rezervuotų transporto priemonių stovėjimo vietų sostinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)