Serijos iki dviejų pergalių pirmame susitikime „Barca“ po dviejų kėlinių pirmavo 43:36, tačiau po ilgosios pertraukos įjungė aukštesnę pavarą ir pasiuntė varžovus į gilų nokautą – 112:69 (18:18, 25:18, 40:18, 29:15).

Trečiajame kėlinyje Barselonos komandos tritaškių lavinos priblokšta svečių komanda per 10 minučių praleido 40 taškų ir kapituliavo anksčiau laiko.

Pažymėtina, kad iki pertraukos šeimininkai buvo pataikę 4 tritaškius, o antroje mačo dalyje jų realizavo net 13. Iš viso tikslą pasiekė 17 iš 32 (53 proc.) katalonų tolimų šūvių.

Nugalėtojams Nikola Mirotičius surinko 21, Leandro Bolmaro – 17, Kyle'as Kuričius (3/3 trit.) ir Alexas Abrinesas (3/4 trit.) – po 13 taškų. „Barcelonai“ taškus pelnė visi 12-a ant parketo pasirodžiusių žaidėjų.

Pralaimėjusiems 14 taškų surinko Franas Guerra, 12 – Marcelinho Huertas.

Antrosios serijos rungtynės bus žaidžiamos trečiadienio vakarą.

Primename, kad kitame pusfinalyje Madrido „Real“ 1-0 pirmauja prieš Valensijos „Basket“ krepšininkus. Antradienio vakarą komandos tarpusavyje susitiks dar sykį.

Finale taip pat bus žaidžiama iki dviejų pergalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)