1 receptas

Gerai sutrinkite vieno sunokusio banano minkštimą. Pridėkite vieną šaukštą medaus ir du šaukštus grietinėlės (jeigu jūsų oda riebi, į mišinį rekomenduojama įpilti pusę šaukštelio šviežiai spaustų citrinų sulčių). Kruopščiai išmaišykite masę iki vientisos tekstūros ir tepkite ant švarios, garuose palaikytos veido odos. Po 20 minučių nuplaukite kaukės likučius šiltu, tekančiu vandeniu ir patepkite veidą leduku, paruoštu iš vaistinių ramunėlių ar aukštos kokybės žaliosios arbatos.

2 receptas

Pusės sunokusio banano minkštimą sutrinkite į vientisą tyrę. Pridėkite vieno kiaušinio trynį ir vieną šaukštelį alyvuogių arba riešutų aliejaus. Užtepkite kaukę lygiu ir plonu sluoksniu ant viso veido paviršiaus ir palaikykite 20 minučių. Kaukės likučius nuplaukite šiltu vandeniu.

3 receptas

Vieną šaukštą sutrinto bananų minkštimo sumaišykite su vienu arbatiniu šaukšteliu citrinos sulčių ir žaliu vieno vištos kiaušinio baltymu. Šį mišinį gerai sutrinkite maišytuvu, kol gausite vienalytę masę. Tuomet plonu sluoksniu užtepkite ją ant veido ir palaikykite 15 minučių. Pasibaigus nurodytam laikui, veidą kelis kartus nusprauskite vėsiu vandeniu, o tada nuvalykite jį vata, suvilgyta vaistinių ramunėlių arbata (vienas arbatinis šaukštelis ramunėlių užpilamas 1 l karšto išgryninto ar atitirpinto vandens).

4 receptas

Pusės banano minkštimą sutrinkite į košelę ir sumaišykite su trinta vidutinio dydžio apelsino skiltele. Gautą mišinį užtepkite tolygiu sluoksniu ant veido ir kaklo odos. Maždaug po 25 minučių nuplaukite kaukę šiltu tekančiu vandeniu. Po šito nuvalykite veido odą šviežiai spaustomis jaunų alavijų ūglių sultimis (atsargiai nupjaukite jaunus augalo lapelius, įvyniokite juos į maistinę plėvelę ir vienai savaitei padėkite ant apatinės šaldytuvo lentynos).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją