Nebeturėjusi kur trauktis šiame mače Vilniaus komanda ėmė krautis pranašumą jau pirmame kėlinyje. Jame sužaidus 13 minučių vilnietės turėjo 4 įvarčių persvarą – 8:4. Garliavietės pirmajame kėlinyje taip ir nerado būdų, kaip artėti prie puikiai puolusių oponenčių ir prieš pertrauką „Eglė“ pirmavo 5 įvarčiais – 18:13.

Antrąją mačo pusę gerai pradėjusios šeimininkės netgi padidino persvarą (21:14), tačiau tuomet Garliavos klubas ėmė artėti. Likus žaisti 10 minučių ekipas skyrė jau tik du įvarčiai (26:24), tačiau Vilnietės vėl padidino atotrūkį – 28:24. Garliavos rankininkės į tai vėl turėjo atsakymų ir likus žaisti 3 minutes tarp ekipų jau buvo tik vieno įvarčio skirtumas – 28:27. Vakarės Damulevičiūtės ir Ritos Repečkaitės įvarčiai sutvirtino šeimininkių padėtį (30:27) ir garliavietės turėjo pripažinti „Eglės“ pranašumą – 31:29.

Rezultatyviausiai Vilniaus komandoje žaidė Daiva Aleksandravičiūtė, įmetusi 9 įvarčius, Rita Repečkaitė pridėjo 5, Beatričė Ruseckaitė, Vakarė Damulevičiūtė, Greta Sadauskaitė – po 4, Dovilė Navikaitė – 3, Greta Makovskytė – 2.

Garliavos ekipai Karolina Sparnauskaitė surinko 8 įvarčius, Inesa Verbovik įmetė 6, Kamilė Bušaitė, Mantė Voskresenskaja – po 5, Emilė Aglinskaitė – 3, Gabija Kleizaitė – 2.

Lemiamos finalo rungtynės trečiadienį 19.00 val. bus žaidžiamos Garliavos sporto ir kultūros centre.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)