Į šoną sušukuoti kirpčiukai


Kalbant apie greitą šukuoseną, nėra geresnio pagalbininko negu kirpčiukai. Šiandien mums siūloma šukuoti juos į šoną Veronicos Lake stiliumi. Susukite plaukus į stambų kuodą. Jei norite būti itin madinga, prieš tai plaukus suvelkite 80-ųjų stiliumi. Kirpčius braukite į šoną fenu ir apvaliomis šukomis. Sruogas priglostykite vidutinės fiksacijos plaukų putomis.
Į šoną sušukuoti kirpčiukai

Pastaba! Jei mėgstate eksperimentuoti, pabandykite perskirti kirpčius išilgai. Vieną dalį sušukuokite atgal į kuodą, o kitą dalį fenu nubraukite į šoną.

Neutralus turbanas


Suteikite sau šiek tiek holivudinės prabangos, pridurkite šiek tiek atostogaujančios italės ir užbaikite kukliu reverensu afrikietiškoms tradicijoms – šiandien ant galvos užvyniota skarelė privalo būti kosmopolitiška. Jei prieš pora metų pirmenybė buvo teikiama rytietiškiems turbanams arba, atvirkščiai, Pietų Europos kaspinams iš šilko juostų, tai šiandien jūsų skarelės rišimo stilius neturėtų atvirai atspindėti konkretų regioną ar kultūrinę tradiciją.

Apipurkškite visus plaukus apimtį didinančia priemone. Susukite plaukus į nerūpestingą kuodą ir sutvirtinkite jį plaukų smeigtukais. Šį sezoną kuodas gali būti formuojamas viršugalvyje (tuomet skarelė vyniojama aplink galvą) arba žemai, apačioje (tuomet ne itin plačia skarele ar kaspinu apvyniojamas kuodo pagrindas arba kaspinas įpinamas į patį kuodą ir tuomet kukliai surišamas).

Neutralus turbanas

Pastaba! Pasistenkite, kad jūsų šukuosena atrodytų nerūpestingai – ji neturi būti didelių pastangų rezultatas. Jokių plaukų geliu prilaižytų sruogų! Šį sezoną taip pat skelbiamas tabu kasoms – šiame šukuosenos variante joms ne vieta. Taip pat atkreipkite dėmesį į skarelės kokybę: idealu, jei ji bus šilkinė arba iš simpatiško medvilnės audinio.

Arklio uodega (lygiems plaukams)


Arklio uodega šiuo metu švenčia negailestingą pergalę prieš visas kitas „tinginių“ šukuosenas. Pagrindinė taisyklė – ji turi būti surišta skoningai, o tai reiškia, kad lygūs plaukai turi būti glotnūs, o plaukų gumelė turi būti paslėpta po sruogomis. Svarbiausia – jokių „skiauterių“! Netvarkingą sušukavimą palikime rudeniui.

Šukuoseną užbaikite keliais lašais plaukų aliejaus. Įtrinkite jį į delnus ir perbraukite rankomis per uodegą, kad neliktų jokių pasišiaušusių plaukų.

Arklio uodega (lygiems plaukams)

Pastaba! Būtinai paslėpkite plaukų gumelę. Apvyniokite ją viena plaukų sruoga, o jos galus prismeikite apačioje plaukų smeigtuku. Kad būtų lengviau paslėpti gumelę, rinkitės ją tokios spalvos, kaip ir jūsų plaukai.

Pūstos garbanos (garbanotiems plaukams)


Merginos garbanotais plaukais nuolat daro du dalykus: bando tiesinti garbanas ir pavydi lygių plaukų. Mes nedelsiant nutraukiame tiek viena, tiek kita ir stengiamės išnaudoti įgimtus duomenis grožiui bei madai.

Jei norite, kad jūsų garbanos atrodytų tvarkingai, naudokite vieną iš daugybės garbanojimąsi aktyvuojančių purškalų. Išpurkškite šia priemone visus rankšluosčiu nusausintus plaukus ir, gniaužydamos sruogas rankomis, išdžiovinkite plaukus fenu.

Pūstos garbanos (garbanotiems plaukams)

Pastaba! Kuo natūraliau guls jūsų plaukai, tuo geriau. Nebijokite, jeigu jie išsipūs – toks plaukų debesis kaip tik yra tai, ko reikia.

Atgal į 80-uosius


Tokią šukuoseną dar galima pavadinti skirta „toms, kurioms atjungė šiltą vandenį“. Jei neturite laiko net galvai išsiplauti, nerasite geresnio būdo, kaip susitvarkyti savo plaukus. Šiai šukuosenai kaip tik labiausiai tinka ne pirmo gaivumo plaukai.

Perskirkite plaukus ties šoniniu sklastymu. Paskirstykite ant delnų plaukų gelį ir priplokite plaukus nuo šaknų iki ausų. Toje pusėje, kur plaukų daugiau, maždaug virš antakio susekite plaukus nepastebimu segtuku.

Atgal į 80-uosius

Pastaba! Darydamos šią šukuoseną, nepadauginkite plaukų gelio. Plaukai neturi būti itin sulaižyti. Viršutinė jų dalis turi būti glotni, o apatinė – su apimtimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)