Malcolmas Brogdonas ir Caris LeVertas aikštės šeimininkams pelnė po 18 taškų, tačiau „Pacers“ puolimas buvo ribotas be savo dviejų kertinių žaidėjų baudos aikštelėje Domanto Sabonio ir Myleso Turnerio bei T.J. Warreno, kuris dėl stresinio lūžio kairėje pėdoje praleis likusią sezono dalį. Negana to, M. Turnerį keitęs Goga Bitadze taip pat nebaigė rungtynių dėl patemptos čiurnos.

„Tai iššūkis“ , – kalbėjo „Pacers“ strategas Nate'as Bjorkgrenas.

„Nukraujavusi“ Indianos ekipa tapo lengvu kąsneliu „Spurs“ krepšininkams, kurie pirmavo beveik visas rungtynes, o didžiausias skirtumas tarp ekipų buvo 23 taškai.

Dvikovoje neapsieita ir be incidento – paskutiniame kėlinyje JaKarras Sampsonas susistumdė su Patty Millsu, prie jų prisidėjo ir „Spurs“ puolėjas Rudy Gay. Masinėmis muštynėmis pakvipusį incidentą sustabdė komandų personalo nariai.

Konflikte dalyvavę krepšininkai gavo technines pražangas, o dar ir nesportinę skyrus J. Sampsonui, šiam teko palikti aikštę.

Lieka neaišku, ką tokio išgirdo P. Millsas, nes „Spurs“ stratego Greggo Popovichiaus aiškinimu, gynėjas niekada per savo karjerą nebuvo patekęs į panašią situaciją. „Jis geras vaikinas ir niekuomet nešoka muštis“, – patikino treneris.

Indianos komanda per paskutines 6 rungtynes namie pralaimėjo penkiskart. Šį sezoną apskritai „Bankers Life Fieldhouse“ arenoje „Pacers“ iškovojo 9 pergales ir patyrė 17 pralaimėjimų.

Kitas rungtynes „Pacers“ žais trečiadienį namie su Oklahomos „Thunder“.

Pacers“: Malcolmas Brogdonas ir Carisas LeVertas po 18, Oshae Brissettas 13, T.J. McConnellis 8.

Spurs“: Derrickas White'as 25, DeMaras DeRozanas 18, Jakobas Poeltlas 16, Keldonas Johnsonas 14.

Kitų rungtynių rezultatai:

Detroito „Pistons“ – Klivlando „Cavaliers“ 109:105

Bostono „Celtics“ – Čikagos „Bulls“ 96:102

Filadelfijos „76ers“ – „Golden State Warriors“ 96:107

Majamio „Heat“ – Hiustono „Rockets“ 113:91

Milvokio „Bucks“ – Finikso „Suns“ 127:128

Vašingtono „Wizards“ – Oklahomos „Thunder“ 119:107

Denverio „Nuggets“ – Memfio „Grizzlies“ 139:137

Los Andželo „Lakers“ – Jutos „Jazz“ 97:111

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)