Tris paskutines „Pacers“ rungtynes dėl čiurnos traumos praleidęs D. Sabonis susitikimą su „Magic“ pradėjo startiniame penkete ir per 33 minutes pelnė 16 taškų (2/10 dvitaškiai, 1/2 tritaškis, 9/12 baudų), atkovojo 15 kamuolių ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus. Lietuvis taip pat blokavo 2 varžovų metimis, 4 kartus suklydo ir prasižengė.

Sabonis ryškiausiai žibėjo pirmoje rungtynių dalyje. Per pirmus du kėlinukus jis pelnė 11 taškų, atkovojo 12 kamuolių ir 5 kartus rezultatyviai asistavo komandos draugams. Beje, bent 15 kamuolių po krepšiais Domantas atkovojo jau aštuntą kartą šį sezoną, o jo sąskaitoje jau 32 dvigubi dubliai.

Rezultatyviausiai 9 vietą Rytų konferencijoje užimančioje „Pacers“ ekipoje žaidė 20 taškų pelnęs Aaronas Holiday, 19 pridėjo Dougas McDermottas, 12 – Edmondas Sumneris, po 11 – Carisas LeVertas ir Malcolmas Brogdonas.

Priešpaskutinę – 14 vietą Rytų konferencijoje užimančios „Magic“ gretose pasižymėjo 24 taškus surinkęs Terence'as Rossas, po 14 pelnė vidurio puolėjas Mo Bamba ir James'as Ennnis III.

Artimiausiose rungtynėse naktį iš sekmadienio į pirmadienį Indianos „Pacers“ susitiks su Vakarų konferencijoje 8 vietą užimančia Jono Valančiūno atstovaujama „Grizlies“ ekipa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)