Tam palankios Saulei ir Venerai keliaujant Ožiaragio ženklu, jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės viduryje, jautrią Laisvės gynėjų dieną, prisiminkime laisvės vardan paaukojusius gyvybę. Tai – vidinės stiprybės metas, kai galėsite suvokti, kiek daug galime visi kartu.


Ketvirtadienį ir penktadienį, siekiant tikslų, ypač svarbios bus dvasinės vertybės. O savaitgalį, Venerai keliaujant karališkuoju laipsniu, skirkite kūrybai, namų jaukumo ir harmonijos kūrimui.

Sėkmingų pasirinkimų jums šią savaitę!

Lolita Žukienė

Avinas

Materialaus pagrindo kūrimo savaitė. Jos dienos, Marsui keliaujant jau Jaučio ženklu, ragins į pirmą planą iškelti materialius, buities gerinimo klausimus. Tad, kaip klodami plytą po plytos, kurkite gerovės pamatus. Tam palankios jau pirmosios savaitės dienos. Jos tiktų ir svarbiems jūsų gyvenimo apsisprendimams.

Laisvės gynėjų diena primins mums iškovotos laisvės kainą. Keičiantis Mėnulio fazei, metas emociškai jautrus.

Ketvirtadienį skirkite gilesniems apmąstymams, paruošiamiesiems darbams. O štai penktadienis jums, Mėnulio jaunaties ir Saulės ritmų įtakoje, tiktų naujų sumanymų bei projektų pradžiai.

Šeštadienį, Venerai viešint karališkajame laipsnyje, skirkite namų pertvarkai, anksčiau atidėliotiems konkretiems darbams. O štai sekmadienis – puikus asmeniniam tobulėjimui, turiningam šeimos laisvalaikiui bei kūrybai.

Sėkmės jums šią savaitę!

Jautis

Energinga, veikli savaitė. Jos dienomis, jūsų ženkle viešinčio Marso įtakoje, darbai rankose tirpte tirps, tad imkitės pačių svarbiausiųjų. Pirmosios savaitės dienos palankios taip pat pradėtųjų projektų užbaigimui.

Sausio 13-tą – Laisvės gynėjų dieną, keisis Mėnulio fazė – prasidės jaunatis. Ši diena gali žymėti naujų jūsų sumanymų pradžią, kuriems palankus, Venerai ir Saulei keliaujant Ožiaragio ženklu, būtų jau ketvirtadienis.

Penktadienį, kartu su Saulės mėnesinio ciklo pradžia, puikus metas jūsų naujiems planams bei sumanymams.

O šeštadienis, palankių Veneros ritmų įtakoje, tiktų grožio ir harmonijos namuose kūrimui. Ši ir sekmadienio diena – ypatingas jums metas draugystės ir meilės jausmų stiprinimui.

Sėkmingų sprendimų jums šią savaitę!

Dvyniai

Naujų idėjų metas. Šios savaitės dienomis, Merkurijui keliaujant Vandenio ženklu, naujų minčių bei idėjų gali pabirti kaip iš gausybės rago. Tad jau savaitės pradžioje realizuokite jas išsyk.

Sausio 13-toji, šviesios atminties Lietuvai diena, keičiantis Mėnulio fazei – emociškai jautresnė. Tai metas puoselėti gražius partnerystės ryšius.

O ketvirtadienį būsite linkę susimąstyti apie išliekamąją vertę turinčius dalykus, tikrąsias vertybes. Šią dieną atidžiau įsiklausykite ką jums patars intuicija.

O štai penktadienis jums labai aktyvus metas. Mėnuliui keliaujant Vandenio ženklu, ši diena tiktų deryboms bei sandoriams, palanki norintiems keisti gyvenamąją vietą.

Šeštadienis būtų sėkmingas norintiems išmokti kažką įdomaus bei naujo. O sekmadienį raskite laiko mėgstamai muzikai, įdomiai knygai, meditacijai, jogai.

Šaunių idėjų jums šią savaitę!

Vėžys

Balanso paieškos savaitė. Jo ieškosite tarp darbų ir poilsio, kūrybos bei buities darbų, rinksitės ar matyti pusiau pilną ar pusiau tuščią stiklinę. Pirmosios savaitės dienos palankios naujų planų kūrimui, profesiniam bei asmeniniam tobulėjimui.

Savaitės vidurys – šviesios atminties diena. O ketvirtadienį – pats laikas kaupti jėgas, pasiruošti svarbiems gyvenimo pokyčiams.

Jiems tinkamas metas – šis penktadienis. Kada palankių Saulės ir Mėnulio ritmų įtakoje, nuveikti galėsite ypač daug. Tai puiki diena nutarusiems pereiti į naują darbą, ketinantiems imtis kūrybinės veiklos.

O štai šeštadienį svarbu bus buities darbus derinti su ramiu poilsiu, įsiklausyt į artimųjų patarimus.. Daugiau laiko skirkite savišvietai. Sekmadienis kai kam galėtų būti jaukiu tingiadieniu. Įtraukite į dienotvarkę ir smagų pasivaikščiojimą miške.

Daug širdžių šilumos jums šią savaitę!

Liūtas

Minkštų žingsnelių savaitė. Jos dienomis pasistenkite per gyvenimą eiti minkštais katės žingsneliais, skirdami pakankamai laiko situacijų apmąstymui, pasiruošimui būsimiems darbams. Tai aktualu jau pirmosiomis savaitės dienomis.

Savaitės viduryje norėsis atgaivinti prisiminimus, būsite linkę susimąstyti apie svarbiausius gyvenimo tikslus.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai ir Marsui keliaujant Jaučio ženklu, gyvenimas į pirmą planą kels darbines problemas. Tad jau penktadienį kai kurie ryšis keisti mažai apmokamą darbą į jiems tinkamesnį, dar kiti mąstys, rinksis su kuo keliauti toliau.

Šeštadienis, palankių Veneros ritmų įtakoje, tiktų interjero idėjų įgyvendinimui, naujo stiliaus kūrimui. O sekmadienį užsiimkite mėgstama veikla, tiesiog pasidžiaukite gyvenimu.

Giedros nuotaikos jums šią savaitę!

Mergelė

Naujų planų bei sumanymų savaitė. Saulei ir Venerai viešint Ožiaragio ženkle, tai metas, kai įdėję daugiau pastangų, galite stumtelėti ir pagaliau atverti tas duris, į kurias jau senokai beldėtės. Tam palanki būtų jums jau savaitės pradžia.

Savaitės vidurys – Laisvės gynėjų diena – jautrių vidinių išgyvenimų.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, ketvirtadienis tiktų planų kūrimui, o penktadienis, palankių Saulės ritmų įtakoje, – jų įgyvendinimui, naujų projektų bei sumanymų pradžiai. jūsų veiklos plėtrai.

Šeštadienis tiktų namų pertvarkos idėjų realizacijai, o sekmadienis – puiki diena saviraiškai, jausmų gilinimui, santarvės namuose kūrimui.

Sėkmės bei puikių sumanymų jums šią savaitę!

Svarstyklės

Savaitė, kai turėsite puikių progų atverti širdį gerumui ir atjautai. Jau savaitės pradžioje kai kam gali tekti padėti spręsti ne tik savo, bet ir artimiesiems iškilusias problemas. Šiomis dienomis būsite linkę ištiesti draugišką ranką ir ieškančiam sprendimo kolegai.

Savaitės vidurys – gilių emocijų bei patyrimų. Prasidėjusi Mėnulio jaunatis skatins pagrindinį dėmesį skirti būtiniems, konkretiems veiksmams. Tad juos susiplanavę, ketvirtadienį, penktadienį jau imkitės juos įgyvendinti. Šios dienos palankūs Saulės ritmai sudarys sąlygas siekti ženklaus proveržio ir anksčiau atidėliotuose darbuose.

Savaitgalį kartu su mažaisiais paieškokite naujų laisvalaikio užsiėmimų, skirkite laiko judriems žaidimams, aktyviam poilsiui. O vakarais kai kam su ant kelių murkiančia kate, norėsis pavartyti pradėtą skaityti knygą.

Kūrybingos bei džiugios jums šios savaitės!

Skorpionas

Gilių apmąstymų savaitė. Gyvenimui jus plukdant laiko upe, dažniau lankys mintys apie gyvenimo prasmę ir jūsų vertus tikslus. Norėsis viduje, kaip į lentynėles, susidėlioti įgytas patirtis,surinktas žinias, o tada kurti naujus ateities planus. Tam palankios jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės viduryje, Laisvės gynėjų dieną, kai kas mintimis sugrįšite į lemtingus tos dienos įvykius.

Antroji savaitės pusė – aktyvesnių veiksmų. Marsui perėjus į Jaučio ženklą, kai kam pats metas pribrendusiems karjeros pokyčiams. Tam palankus būtų, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, ketvirtadienis ir ypač – penktadienis. Tai tinkamas laikas buities gerinimo, remonto darbams, papildomų veiklų paieškoms.

Savaitgalį, pasitelkę šeimos narius, kurkite aktyvų bei nuotaikingą. Kartu su vaikais pasivaikščiokite miške.

Džiugių patyrimų jums šią savaitę!

Šaulys

Savaitė tolesnei projektų plėtrai. Kai kurie galite jaustis kaip liūtas, besiruošiantis grakščiam, galingam šuoliui. Jau pirmos savaitės dienos tiktų ruošimuisi būsimiems ateities darbams. Tad savaitės pradžioje labai svarbu būtų atsirinkti būsimo šuolio kryptį ir tas veiklas, kurios jums pačios aktualiausios.

Savaitės viduryje, jautrios atminties Lietuvai dieną, skirkite daugiau laiko gilesniems būties apmąstymams. Keičiantis Mėnulio fazei, būtinas didesnis atidumas kelyje ir buityje.

Ketvirtadienį, nusileidusio Mazgo, viešinčio jūsų ženkle, įtakoje, imantis darbų svarbu būtų nepersistengti, neperspausti situacijų, dirbtinai neskubinti įvykių. Tai ypač aktualu ketvirtadienį. O štai penktadienis, palankių Saulės ir Mėnulio ritmų įtakoje, tiktų naujų sumanymų įgyvendinimui. Tam darbuose neprošal pasitelkti kolegas, o namuose - savo artimuosius.

Savaitgalį auginantys mažuosius, rūpinsitės jų turiningu laisvalaikiu, kūrybine saviraiška. Skirkite laiko sportui, smagiai saviraiškai.

Įdomios bei turiningos jums savaitės!

Ožiaragis

Savaitė palanki jūsų esminėms permainoms. Kaip įsisukus galingam vėjui, jau savaitės pradžia į jūsų gyvenimą gali atnešti ženklių pokyčių. Jau pirmos savaitės dienos, Marsui keliaujant Jaučio, o Saulei ir Venerai jūsų ženklu, tiktų karjeros augimui, naujų darbų pradžiai. Šiomis dienomis imkitės to, kas išties jums svarbu,tos veiklos, kuri džiugina jūsų širdį.

Savaitės viduryje palanku įvertinti ne tik savo šalies, bet ir savo paties nueitą kelią. Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, antroje savaitės pusėje kai kam sektųsi atrasti naują įdomią veiklą, o kai kam – ir papildomą finansinį šaltinį.

Šeštadienis, Venerai keliaujant karališkuoju jūsų ženklo laipsniu, palankus namų jaukumo kūrimo, interjero atnaujinimo darbams. O sekmadienis – puikus metas turiningam šeimos poilsiui, visiems kartu ateities planų kūrimui.

Sėkmės ir stiprios sveikatos jums šią savaitę!

Vandenis

Kolektyvinių veiksmų savaitė. Jos dienos, Merkurijui, Jupiteriui ir Saturnui viešint jūsų ženkle, palankios bendraminčių paieškai, kolektyvo subūrimui. Tokios galėtų būti jau pirmosios šios savaitės dienos.

Savaitės viduryje, jautrią Laisvės gynėjų dieną, kai kurie prisiminsite buvusias Lietuvai stiprybės išbandymo dienas. Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, ketvirtadienį seksis generuoti naujas idėjas, gali kilti šaunių veiklos sumanymų.

Penktadienis – palankių Mėnulio ir Saulės ritmų įtakoje – puikus metas naujam jūsų startui. Tai tinkama diena norintiems išmokti kažką įdomaus ir visai naujo.

O savaitgalio dienomis ypač daug dėmesio skirkite mažiesiems šeimos nariams, būkite išradingi„padėkite atskleisti jiems jų gabumus bei talentus.Šios dienos ypač palankios draugystės ir meilės kūrimui

Džiugių patyrimų jums šią savaitę!

Žuvys

Naujų pasirinkimų savaitė. Jos dienomis kai kurie susimąstys, ar teisingas jų pasirinktas gyvenimo kelias. Galbūt atėjo laikas tai kas jums netinka, ar kas liūdina, pakeisti? Tokiam situacijos įvertinimui tiktų jau pirmosios šios savaitės dienos.

Savaitės vidurys – dėkingumo gyvenimui metas. Tai laikas, kai galėsite įvertinti tai, ką pasiekėte, tai, ką jau turite, už ką galite padėkoti. Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, ketvirtadienį ruoškitės pribrendusiems pokyčiams. Jų pradžiai ypač tiks, palankių Saulės ir Mėnulio ritmų įtakoje, penktadienio diena.Šią dieną palanku persitvarkyti savo darbo vietą, sukurti namuose jaukią aplinką.

O savaitgalis kai kam gali būti tinkamas laikas geriau suprasti artimą žmogų, suvokti jo jūsų gyvenime svarbą, pasidžiaugti ir mažais, gyvenimo laimę gausinančiais dalykais.

Šviesių minčių bei sėkmingų pasirinkimų jums šią savaitę!