Pareigas A. Saulius pradėjo eiti gruodžio 29 dieną, gavus Lietuvos banko pritarimą jo kandidatūrai, trečiadienį pranešė Lietuvos paštas. Kaip patikslinama, Alditas Saulius taip pat lieka ir Valstybinių miškų urėdijos valdybos nariu.

„Tikiuosi, kad mano sukauptos kompetencijos kuriant ir įgyvendinant įmonių strategijas, didinant procesų efektyvumą, taip pat su finansinėmis paslaugomis ir rizikų valdymu susijusi patirtis bus naudinga ir Lietuvos pašte, kuris šiame etape įgyvendina strategiškai reikšmingus pokyčius ir projektus“, – pranešime sakė A. Saulius.

Šiuo metu A. Saulius taip pat yra „Invegos“ valdybos pirmininkas, anksčiau jis taip pat užėmė vadovaujančias pareigas Lietuvos banke bei komerciniuose bankuose DnB ir „Danske“.

Lietuvos pašto valdyboje, be A. Sauliaus, dirba dar du nepriklausomi nariai – jos pirmininkas Mindaugas Kyguolis ir Saulė Balčiūnaitė bei du Susisiekimo ministerijos atstovai Tomas Jackevičius ir Saulius Kerza.

Dabartinės valdybos ketverių metų trukmės kadencija prasidėjo pernai gegužę.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)