„Tikiu, jog Kalėdinis laikotarpis yra stebuklų metas, tačiau šias šventes mano šeima pasitinka niūriomis nuotaikomis. Ketvirtadienį sudegė mano mamos ūkiniai pastatai bei brolio kantriai statytas garažas su visa technika viduje (keltukas, motociklai, keturračiai, sodo technika, benzininis pjūklas, suvirinimo įranga ir daug kitų daiktų, kuriuos vyrai laiko garaže). Taip, tai ne gyvenamasis namas, tačiau nuostoliai išties dideli, o jaunai brolio šeimai, tai ir didelis žingsnis atgal. Kaip ir man pačiai be galo skaudu matyti savo vaikystės žaidimų vietą – daržinę – sudegusią iki pamatų.

Prašau prisidėti visų, kurie gali ir kuriems negaila. Net ir minimaliusia parama šiuo metu suteiks vilties ir pakylės jauno darbštaus žmogaus dvasią, bei padės greičiau atsitiesti. Juk visada gera jausti, jog nelaimėje nesame vieni”, – feisbuke rašo Vitalija.

Moteris pasidalino ir rekvizitais. Padėti šeimai galima pervedant pinigus į Liudo Jonikio sąskaitą LT297300010134030642.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)