„Tai yra viena iš mano svarbiausių užduočių ateinantiems keleriems metams. Mes jau dirbame ta kryptimi. Ateityje laukia daug susitikimų, taip pat ir su IOC prezidentu. Manau, kad jei ne Paryžiuje, tai Los Andžele MMA galėtų debiutuoti kaip olimpinė sporto šaka“, – teigė Ch. Nurmagomedovas.

Rusijos kovotojas pripažįsta matantis ir vieną didelį kliuvinį, dėl kurio tokie užmojai gali įstrigti.

„Vienintelis klausimas yra dėl šio sporto žiaurumo. Olimpinis judėjimas tokių dalykų nemėgsta, jie nenori matyti kraujo. Tačiau kalbant apie pasaulinį pripažinimą, rėmėjus, televizijų susidomėjimą, MMA yra tarp lyderių. Manau, kad olimpinėje programoje mūsų sportas galėtų konkuruoti su futbolu ir lengvąją atletika“, – ambicingas Ch. Nurmagomedovas.

Primename, kad savo sportinę karjerą jis teigia užbaigęs praėjusį spalį, kuomet UFC narve skausmingu veiksmu palaužė bendraamžį iš JAV Justiną Gaethje.

Po kovos dagestanietis paskelbė pasitraukiantis iš aštuonkampio, nes tai padaryti esą pažadėjo savo motinai.

Tiesa, UFC užkulisiuose labai greitai pasklido gandai apie galimą Ch. Nurmagomedovo sugrįžimą. Tokias kalbas pakurstė jo paties vadybininkas Ali Abdelazizas, socialiniame tinkle paskelbęs lakonišką žinutę – „30-0“.

Nors skaičiai nepakomentuoti, užuomina aiški. Ch. Nurmagomedovas iki šiol laimėjo visas 29 savo profesionalias kovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)