Lietuvos čempionatas, laikantis karantino sąlygomis aukštojo meistriškumo sporto varžyboms taikomų reikalavimų, buvo surengtos sekmadienį Kėdainių arenoje. Joje susirinko 40 jaunųjų sportininkų iš įvairių šalies regionų.

Medalių įskaitoje nugalėtojais tapo Kauno „Karių“ auklėtiniai, iškovoję 2 aukso ir 1 bronzos medalius. Antrąją vietą užėmė Kauno „Rifas“, pelnęs 2 aukso medalius, o trečiąją – Žemaitijos regione veikiantis „Shodan“. Gausiausią dalyvių skaičių į čempionatą delegavę žemaičiai iškovojo net 10 apdovanojimų, bet auksinis tarp jų buvo tik vienas, sidabriniai – 2, kiti – bronziniai.

Lietuvos čempionų titulus į savo laimėjimų sąrašą šiemet įsirašė šie sportininkai: Brigita Svinkūnaitė (50-55 kg; „Rifas“), Neila Danilevičiūtė (55-60 kg; „Kariai“), Kornelija Klastaitytė (+65 kg; „Shodan“), Grantas Andruška (-60 kg; „Tori“), Oskaras Daukševičius (60-65 kg; „Ippon“), Giedrius Miškinas (65-70 kg; „Rifas“), Tomas Kizelis (70-75 kg; „Osu“), Gabrielius Salyga (75-80 kg; „Kariai“) ir Justas Galiūlinas (+80 kg; „Stoikas“).

Varžybų seriją Lietuvos kiokušin karatė federacija pratęs gruodžio 5-ąją, kai taip pat Kėdainių arenoje bus surengtas Lietuvos jaunučių čempionatas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)