Kartu su juo LFF prezidento Tomo Danilevičiaus pavaduotojais iki šiol buvo Vidmantas Butkevičius (Salės futbolo asociacija) ir Gediminas Daukšys (Alytaus apskritis).

Vietoje jų išrinkti Mindaugas Bondauskis (Telšių apskritis), Janas Nevoina (A lyga) bei Nemunas Dagilis (Utenos apskritis).

A. Pukelis LFF viceprezidento postą užėmė 2019 metų balandį.

Socialiniame tinkle ketvirtadienį jis pranešė, neva traukiasi iš pareigų dėl patiriamo spaudimo, susijusio su kriminaline praeitimi.

„Dėl šiuo metu dirbtinai eskaluojamos situacijos, surežisuoto šmeižto ir šlykštaus melo kampanijos, į kurią įtrauktos ir pačios aukščiausios valdžios institucijos, atsisakau kelti savo kandidatūrą į LFF viceprezidento pareigas“, – rašė A. Pukelis.

Prieš tai jis nesėkmingai bandė kandidatuoti į Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) vykdomąjį komitetą.

Nors ir nebebus viceprezidentas, A. Pukelis toliau dalyvaus LFF veikloje kaip vykdomojo komiteto narys.

Pagal šiemet pakoreguotus LFF įstatus, tris viceprezidentus renka nebe LFF konferencija, o skiria vykdomasis komitetas.

Konkrečių įgaliojimų ši pareigybė LFF struktūroje neturi, tačiau įstatuose numatyta, jog viceprezidentams gali būti mokamas atlygis.

Taip pat posėdžio metu buvo patvirtinta premija Lietuvos nacionalinei futbolo rinktinei už išlikimą Tautų lygos C divizione. Ši premija siekia 75 000 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)