„Jau buvau nusiteikus kurį laiką pabūti mėlynas ištinęs burundukas, – juokauja Dovilė. – Bet dėl labai kruopštaus darbo, tinimas ir mėlynės vos vos pastebimi.“

Skruostų (Bichat) riebalų šalinimas atliekamas darant pjūvį burnos gleivinėje. Pro jį išimama dalis skruostų riebalų, taip suteikiant lengvą V formos veido kontūrą.

Dovilė sako, kad operacija neprailgo, o ir nebuvo skausminga. „Valandėlė, kita, pora pjūvių ir viskas“, – tikino ji.

Pasiteiravus, kodėl apskritai ryžosi tokiam žingsniui, pašnekovė neslėpė, kad visada stebi naujoves grožio srityje ir nevengia jų išbandyti.

„Pas mane visada galvoje sukasi mintys, kad norėčiau to ar ano. Bet tai nėra dėl to, jog turėčiau kompleksų. Aš manau, kad gyvenime mes save atrandame ir save kuriame. Man norisi išraiškingesnių, holivudinių bruožų. Prieš mažiau nei metus turėjau hialurono injekcijas į skruostikaulius ir žandikaulio ryškinimą. Bet pamaniau, kad leistis, jeigu galima kažką išimti?“ – garsiai svarstė D. Rimkevičiūtė.


Kaip pasakoja pašnekovė, iš abiejų jos skruostų buvo pašalinta maždaug 4-5 mililitrai riebalų.

„Praėjo dar tik pora savaičių, bet jau kažkiek matosi tas lieknesnis veidas, tarsi labiau kontūruotas. Bet pilnas vaizdas matysis bent už mėnesio“, – pasakojo ji.

Dovilė sako, kad dėl šio žingsnio tikrai nesigaili ir mielai tai pakartotų, nors baimės šiek tiek buvo.

„Šiek tiek buvo baisu, nes maniau, kad bent savaitę niekur neisiu, kadangi būsiu ištinusi. Juk tai vis tiek yra intervencija. Tačiau daktaras viską atliko taip kruopščiai, kad aš nė kiek neištinau, o mėlynių buvo tik šiek tiek. Dabar jų jau visai nebesimato“, – džiaugėsi instagrame populiarėjanti mergina.

Nors procedūra ne vienam gali skambėti nemaloniai, ant medicininio stalo dalį savo skruostų riebalų išvydusi Dovilė sako net buvo susidomėjusi.

„Nebijau nei kraujo, nei adatų, tad man nebuvo baisu. Tiesą sakant, buvo įdomu pamatyti, kaip iš tikro atrodo kūno dalis, kuri įprastai būna viduje, o dabar – išorėje. Gal tokia patirtis netgi šiek tiek šokiravo, kadangi tokį dalyką savo akimis mačiau pirmą kartą. Bet baimės nebuvo“, – šyptelėjo ji.

Pasak Dovilės, nors ši procedūra Lietuvoje kol kas nėra labai populiari, ją itin dievina Rusijoje gyvenančios moterys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (225)