Buenos Airėse vykusiose rungtynėse Argentinos futbolininkai 1:1 (1:1) sužaidė su Paragvajaus nacionaline ekipa.

Svečiai iš Paragvajaus pirmavo po 21 min. Angelio Romero realizuoto 11 m baudinio, o 41 min. pusiausvyrą atstatė Nicolas Gonzalezas.

Visgi skambiausių atgarsių sulaukė epizodas antrajame kėlinyje. 58 min. Argentinos superžvaigždė Lionelis Messi pelnė iš pirmo žvilgsnio „švarų“ įvartį ir puolė švęsti kartu su komandos draugais, tačiau arbitras iš Brazilijos Raphaelis Clausas nuskubėjo prie VAR sistemos vaizdo peržiūros ekrano.

Netrukus brazilas paskelbė savo verdiktą – įvartis neįskaitomas dėl pražangos, kurią aikštės krašte kiek anksčiau padarė N. Gonzalezas. Likus pusei minutės iki L. Messi smūgio, pirmojo argentiniečių įvarčio autorius ne pagal taisykles perėmė kamuolį iš taip pat jau spėjusio pasižymėti A. Romero.

Taigi, nepaisant visų argentiniečių protestų ir L. Messi išsakytų priekaištų arbitrui tiesiai arbitrui į akis, įvartis buvo anuliuotas, o per likusį laiką komandos nepasižymėjo.

Trejas rungtynes sužaidusi Argentina savo sąskaitoje turi 7 taškus ir kol kas turnyro lentelėje yra pirma. Paragvajus su 5 taškais užima 4-ąją vietą.

Standings provided by SofaScore LiveScore


2022-ųjų pasaulio futbolo čempionatas vyks Katare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)