„Iš tiesų, tai būtų jau 14-oji mano tatuiruotė. Tačiau operacijos metu, tvarkant plyšusius pilvo raumenis, viena mažytė, beje, pirmoji mano tatuiruotė, buvo išpjauta kartu su odos pertekliumi. Tad dabar turiu vėl 13-ka”, – šypteli moteris.

Paskutinę tatuiruotę Evaldo Petrausko žmona buvo pasidariusi vos prieš mėnesį. Tačiau šįkart pas meistrą užsuko taip pat ne atsitiktinai – turėjo idėją, kurios niekaip negalėjo pamiršti.

„Idėjų turiu begalę. Kai pasidarai viena tatuiruotę, užsinori dar, tada dar ir dar. Tai išties kaip liga, – prisipažįsta Goda. – Šį kartą visai atsitiktinai suradau poros tatuiruotę ir ta idėja man niekaip neiškrito iš galvos. Gražūs žodžiai, taip pat visada norėjau raudonos karūnos ant rankos. Juk karūna – valdžios, šlovės, išskirtinės padėties, kilmingumo, dvasinės šviesos ir amžino gyvenimo, sėkmės, asmenybės pagerbimo aukščiausias simbolis.”

Tatuiruote ranką papuošė ne tik Goda, bet ir Evaldas. Kartu jos turi gražią reikšmę.

„Karūnos tatuiruotė su pavadinimu ar laišku dažniausiai daroma svarbaus asmens garbei. Pavyzdžiui, antrosios pusės. Ant vyro rankos ištatuiruota frazė „From The First Kiss” ir karūna, o ant mano – „Till the last breath”. Bendra reikšmė – „..Nuo pirmojo bučinio ..iki paskutinio atodūsio” ir karūna. Ši tatuiruotė man simbolizuoja ne meilę vyrui, o didelę pagarbą ir dėkingumą jam už viską, ka daro dėl manęs ir vaikų”, – sako Goda Petrauskienė.

Moteris akcentavo, jog tatuiruotes padarė jų ištikimas meistras Jonas („Jerry Tattoo").

„Jis ir toliau pildo mūsų norus. Ir tai tikrai ne pabaiga!", – šypteli Goda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (217)