„Sugebėjome sėkmingai pašalinti krešulį. Diego operaciją atlaikė gerai“, – sakė gydytojas Leopoldo Luque privačioje klinikoje sostinėje Buenos Airėse.

„Padėtis valdoma, kraujas šiek tiek sunkiasi. Jis liks stebimas“, – pridūrė medikas.

D. Maradonai praeitą penktadienį sukako 60 metų, ir tą vakarą jis pasirodė nacionalinio čempionato „Gimnasia y Esgrima“ rungtynėse prieš „Patronato“. Rungtynes jo komanda laimėjo rezultatu 3:0, bet D. Maradona išėjo nesulaukęs pirmojo kėlinio pabaigos, todėl kilo klausimų apie jo sveikatą.

Praėjus trims dienoms 1986 metais pasaulio futbolo čempionatą laimėjusios Argentinos rinktinės kapitonas buvo paguldytas tyrimams į privačią ligoninę La Platoje, esančioje maždaug už 40 km į pietus nuo Buenos Airių. D. Maradona ten gyvena nuo praėjusių metų pabaigos, tapęs pirmosios lygos klubo „Gimnasia y Esgrima“ treneriu.

Atlikus skenavimą buvo aptiktas kraujo krešulys, todėl antradienį D. Maradona buvo perkeltas į specializuotą kliniką sostinės šiauriniame rajone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)