„O, Dieve, kaip neišpasakytai jaudinuosi galop gavusi šansą vesti šį šou. Nepasakyčiau, kad nuoširdžiai jį mėgstu, bet ši laida vis dėlto tapo startu mano karjerai Jungtinėse Valstijose prieš gerų 12 metų.

Matote, 2008-aisiais dalyvavau čia kaip viešnia, kai Tina Fey parodijavo Sarah Palin, todėl laidą stebėjo keli milijonai žmonių. Visa, kas įvyko vėliau, dabar tėra istorija, – kalbėjo Adele. – Neturiu nieko bendro su amerikiečių politika, nes, kaip žinia, esu britė ir norėčiau susilaikyti nuo bet kokių pernelyg politiškų pareiškimų, bet Sarah Palin galiu už daug ką padėkoti.“

Keletą žodžių dainininkė pasakė ir apie tai, kodėl nėra muzikinė laidos viešnia, rašoma portale „People“.

„Žinau, kad kilo nemažai diskusijų, kodėl esu vien tik vedėja, o ne muzikinė viešnia. Priežasčių yra keletas. Mano albumas dar nebaigtas, be to, imtis dviejų vaidmenų man pernelyg baisu.

Nutariau tik pasipuikuoti šia šukuosena, ir tai, beje, mano natūralūs plaukai“, – paminėjo Adele prisiliesdama prie ilgų bangomis krentančių sruogų.

Adele laidoje "Saturday Night Live"

Adele taip pat pajuokavo savo sulieknėjimo tema.

„Dabar atrodau visiškai kitaip nei tada, kai mane matėte paskutinį kartą. Tiesiog dėl su COVID susijusių apribojimų ir draudimų keliauti, teko pasilengvinti bagažą, taigi, galėjau pasiimti tik pusę savęs ir tai yra ta pusė, kurią pasirinkau“, – pasakė ji.

Adele laidoje "Saturday Night Live"

Primename, jog Adele po skyrybų atsikratė daugiau nei 30 kg antsvorio ir tai buvo pirmas viešas jos pasirodymas po šių kardinalių pokyčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)