Nors ryte buvo skelbiama, kad koronaviruso praretinta ASVEL komanda yra pasiryžusi žaisti su „Panathinaikos“, artėjant mačui priimtas kitoks sprendimas.

Rungtynės atšauktos ir kol kas nėra aišku, ar jos bus žaidžiamos kitą dieną, ar „Panathinaikos“ ekipai bus įskaityta pergalė 20:0.

Atšaukimo priežastis – ASVEL gretose toliau plintantis koronavirusas. Informuojama, kad Prancūzijos klubas rungtynėms net negali registruoti 8 žaidėjų, kurie yra privalomi Eurolygos mačui vykdymui.

ASVEL apie dar keturis koronaviruso atvejus komandoje paskelbė antradienio rytą. Tuomet duomenys, kiek iš viso asmenų (įskaitant ir personalą) užsikrėtė ASVEL klube – skyrėsi. Vienų šaltinių teigimu Vilerbano klube buvo nustatyti 8, kitų – netgi 11 užsikrėtimo virusu atvejų.

Ryte ASVEL tvirtino, kad turi dar 9 galinčius žaisti krepšininkus, bet vakare situacija pasikeitė.

Šią savaitę ASVEL turėjo žaisti ir dar vienas rungtynes namie – ketvirtadienį su Belgrado „Crvena Zvezda“. Šių rungtynių likimas taip pat pakibęs ant plauko.

Primename, kad koronaviruso pandemija itin stipriai įsisuko į Rusijos klubus. Maskvos srities „Chimki“ jau savaitgalį išretėjusiomis gretomis žaidė su Kauno „Žalgiriu“, vos 8 krepšininkus Rimas Kurtinaitis turės ir per dvejas šios savaitės rungtynes.

Antradienį popiet apie užsikrėtimą koronavirusu paskelbė ir „Barcelonos“ superžvaigždė Nikola Mirotičius. Šarūno Jasikevičiaus auklėtinis priverstas izoliuotis ir praleis abejas šios savaitės rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)