Areline Martinez, kuri ir anksčiau socialinės žiniasklaidos programėlėje publikavo įrašų apie tariamus pagrobimus, praeitą savaitę filmuodama naujausią epizodą Čihuahua mieste atsitiktinai iššovė sau į galvą, skelbia „Mexico News Daily“.

Skelbiama, kad tuo metu, kai A. Martinez, pririšta prie kėdės, ėmė grumtis su tariamais pagrobėjais, netyčia iššovė 45 kalibro ginklas. Šūvis buvo mirtinas – kulka pataikė jai tiesiai į galvą, ir mergina tą pačią akimirką mirė.

YouTube“ platformoje paskelbtame įraše A. Martinez matoma kelios sekundės iki tragiškos mirties. Pareigūnai skelbia, kad iš karto po nelaimingo atsitikimo iš įvykio vietos automobiliu „Jeep Cherokee“ išvyko du vyrai. Nors policija juos jau identifikavo, surasti bėglių kol kas nepavyko.

Kol kas neaišku, kodėl per spalio 2 dieną įvykusią tragediją kaip rekvizitas buvo panaudotas užtaisytas šaunamasis ginklas, teigia policija.

A.Martinez našlaičiu paliko vienerių metų sūnų.

Jos instagramo paskyroje buvo parašyta „Niekada neliūdžiu, kasdien pašėlusi“.

Jaunos moters atminimui sukurta paskyra feisbuke.

„Viliamės, kad Areline mylėję žmonės aplankys šioje paskyroje, ką prisimins ir švęs gyvenimą“, – teigiama puslapio apraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)