Šeimai artimi šaltiniai teigia, kad moteris įsiuto, kai rugsėjį virtuvės šefas nutraukė ankstesnius santykius ir užmezgė ryšį su filmų žvaigžde, praneša „Page Six“.

Rugsėjo 10 d. dailymail.com patvirtino, kad 33-ejų Emilio nutraukė ankstesnius santykius su savo sužadėtine – 24-erių Rachel Emmons, su kuria drauge gyveno: tada pirmą kartą buvo paskelbtos nuotraukos, kuriose E. Vitolo ir 41-erių K. Holmes užfiksuoti susikibę rankomis.

Rankinių dizainerė, su kuria virtuvės šefas buvo susižadėjęs pusantrų metų, buvo sukrėsta ir sumišusi – ji neteko mylimojo.

„[Lourdes] mano, kad sūnų išauklėjo geriau – jai visiškai nepatiko, kaip šioje situacijoje pasielgė [Emilio]“, – sakė šeimai artimas šaltinis.

Visgi kitas šaltinis pateikė ne tokį rožinį E. Vitolo ir R. Emmons santykių vaizdą.

„Jis ir jo sužadėtinė niekur neskubėjo, o jų atveju tai nebuvo veiksminga“, – aiškino minėtasis šaltinis. Pasak jo, tokia moteris kaip Kate labiau atitinka Emilio tempą.

„Jam patinka vyresnės moterys. Jis susitikinėjo su vyresne „Fox“ kanalo žinių vedėja ir kitomis, tad tai nebe pirmas kartas, kai Emilio susižavi vyresne moterimi“, – tęsė šaltinis.

Tas pats šeimai artimas asmuo tvirtino, kad nei Katie, nei Emilio nepasižymi itin rafinuotu skoniu, o tai leidžia spręsti, jog jiedu gali būti tinkami vienas kitam.

„Vadinasi, jiems gali pavykti. Jie nesikalba apie knygas, meną ar panašius dalykus“, – pridūrė šaltinis.

Katie ir Emilio šeimų atstovai situacijos nekomentavo.

Nepanašu, kad E. Vitolo motinos nepritarimas, apie kurį užsiminė šaltiniai, kiek nors nuslopintų naujosios poros jausmus.

„Kai Emilio ir Katie būna drauge, jie elgiasi kaip įsimylėję paaugliai“, – sekmadienį vienas šaltinis pasakojo „Us Weekly“.

„Kai Katie įžengia į jo restoraną, Emilio tiesiog nušvinta, jiedu apsikabina ir bučiuojasi taip, lyg seniausiai būtų vienas kito nematę, nors iš tiesų matosi beveik kasdien“, – teigė šaltinis.

Panašu, kad virtuvės šefas taip pat stengiasi pasinaudoti kiekviena proga pademonstruoti savo jausmus.

„Emilio yra susižavėjęs Katie. Paklaustas apie ją, jis visada parausta ir nusišypso. Kai būna kartu, jie visados juokiasi. Tos nuolatinės šypsenos ir meilūs žvilgsniai tarp jų ir Emilio draugų yra neabejotinas pritarimo santykiams su Katie ženklas. Draugai mano, kad ji puikiai jam tinka“, – kalbėjo Emilio artimas šaltinis.

Šaltinis taip pat teigė, kad Emilio tėvas po pirmojo susitikimo su aktore į sūnaus santykius sureagavo teigiamai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją