Šiandien vis daugiau žmonių atsigręžia į sveiką gyvenseną, kuri padeda mums išlikti aktyviais, džiaugtis gyvenimu visais amžiaus tarpsniais.

Pasiryžę stabtelėti kasdienio skubėjimo karuselėje ir pakeisti savo gyvenimo stilių puikiai supranta, jog sveikatai svarbus ne tik fizinis aktyvumas, streso valdymas, bet ir sveikesnė mityba, kuri yra vienas iš svarbiausių sveikos gyvensenos veiksnių. Tad stengiamės į savo valgiaraščius ne tik įtraukti daugiau vaisių, daržovių, pilno grūdo produktų, riboti alkoholį, mažinti suvartojamą cukrų, bet ir ir apsieiti su kuo mažesniu riebalų kiekiu.

Bon Drops

Vienas iš būdų, kaip išvengti suvartojamų riebalų pertekliaus – rinktis krosnyje ar orkaitėje keptus produktus.

Be abejo, orkaitėje keptas maistas vienareikšmiškai sveikesnis nei pagamintas keptuvėje, - sako Kaišiadorių rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos specialistė Audronė Petraškienė. Sveikatos priežiūrą mokyklose vykdanti specialistė atkreipia dėmesį, jog krosnyje termiškai apdorotas produktas ne tik padeda išvengti riebalų pertekliaus ir yra naudingesnis sveikatai, bet ir saugo mūsų kūno linijas, kas taip pat svarbu.

Visgi dažnai pajuokaujame, jog nieko nėra skaniau, kaip nesveikas maistas... Tad kaip suderinti rūpinimąsi sveikata su malonumu?

Bon Drops

Vieną iš šios problemos sprendimų siūlo šalyje žinoma kepykla „Gudobelė“ – čia gimusi duonos traškučių linija „Bon Drops“ – kvapnus laisvalaikio užkandis, kepamas ir džiovinamas būtent krosnyje. Trapūs, burnoje tirpstantys traškučiai, pagaminti iš plonyčių duonos riekelių, atsiranda išgarinus vandenį iš keptos duonos.

„Bon Drops“ – tai ištisa skonių, jų netikėtų derinių gama. Prisiminti pašėlusį šiųmetį grybavimo sezoną žvarbiais rudens ir žiemos vakarais padės grybų skonio traškučiai. Smaližiams, be abejo, labiausiai patiks traškučiai su braškių ir sūrio pyrago skoniu, o egzotiškesnių derinių mėgėjus maloniai nustebins čili pipirų skonio traškučiai su ryškiai juntama citrinų nata. Fetos, šaltmėtės ir raudonėlio skonio traškučiai, vos pravėrus dailią pakuotę, kiekvieną akimirksniu nukels į Italijos virtuvę bei apgaubs jaukia ir romantiška šiluma.

Bon Drops

Užkandžiavimo malonumą su „Bon Drops“ lydi žinojimas, jog tai – sveikesnis produktas. Tad nepamirškime šios linijos traškučių pasiimti į draugų vakarėlius, išvykas bei šeimos susibūrimus.

Užsakymo nr.: PT_85412053