Anot policijos, rugpjūčio 22 dienos rytą T. Wigfallui, buvo durta peiliu į krūtinę ties vienos gatvės kampu. Krepšininkas buvo per puskilometrį nuo savo namų.

Sužeistasis buvo nugabentas į ligonę, kur dėl sužeidimų rugsėjo 16 dieną mirė.

Policija užvedė žmogžudystės bylą. Smurtinių grumtynių aplinkybės kol kas nežinomos.

T. Wigfallas buvo Bronkso koledžo bendruomenės krepšinio komandos „Bronx Broncos“ lyderis.

Pasak 2018 metų komandos statistikos, talentingas žaidėjas buvo rezultatyvus, galėjo rinkti ir trigubus dublius. Tiesa, neaišku, kiek ilgai jis žaidė, nes 2019-2020 metų sezono komandos žaidėjų sąraše T. Wigfallo jau nebuvo.

Krepšininko mama Tawanda Glover „New York Post“ pasakojo, kad jos sūnus Bronkso bendruomenės koledže buvo kriminalinės teisėsaugos studentas, planavo pereiti į geresnį koledžą.

T. Wigfallas turi 10 mėnesių dukrą, taip pat du brolius ir dvi seseris.

„Tai daug apie jį pasako, jis darė tai, ką mėgo, – apie savo sūnų pasakojo T. Glover. – Kuklus, energingas, mandagus vaikas. Jis buvo pasirengęs visiems padėti. Kai augini savo vaikus su pagarba, viskas ateina savaime. Visų savo vaikų mokau pagarbos. Jis buvo geras vaikinas. Jis tikrai nebuvo tas, kuris trinasi gatvėje, veliasi į muštynes. Ir jis nepriklausė jokiai gaujai“.

T. Wigfallas gyveno su mama ir ji matė savo sūnų užpuolimo dieną.

„Tai siaubinga. Aš siaubingai pykstu. Man tiesiog labai liūdna, kad netekau sūnaus dėl kažkieno smurto protrūkio, – tęsi ji ir teigė vis dar nežinanti, kas nutiko. – Tokioje situacijoje atsiranda daug istorijų, tačiau kas nutiko iš tikrųjų, nežinau. Vyksta tyrimas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)