Kinijos krepšinio asociacija diskvalifikavo Chico pravardę Lietuvoje užsidirbusį 32-ejų metų gynėją iki gyvos galvos.

CBA vadovybės rūstybę T. Lawsonas, šiemet metęs po daugiau nei 27 taškus per rungtynes, užsitraukė socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalinęs pora seksistinio turinio žinučių, kuriomis įžeidė kinų moteris.

2011-aisiais NBA ištikus lokautui, „Žalgiris“ į Kauną prisiviliojo du NBA žaidėjus. Jei Sonny Weemsas, atkeliavęs iš Toronto „Raptors“, iškart tapo komandos lyderiu, tai su didelėmis viltimis sutiktas ką tik NBA tritaškių rekordą pagerinęs T. Lawsonas Europoje neužsibuvo – tesužaidė 7 dvikovas, per kurias tik du kartus surinko dviženklį taškų skaičių.

Vėliau T. Lawsonas perkėlė savo talentą į Kiniją, kur sujungė jėgas su Donatu Motiejūnu ir porą sezonų gynė Šandongo „Golden Stars“ garbę, o tada perėjo į Fudziano „Sturgeons“.

Beje, „Delfi TV“ eteryje paprašytas įvardyti geriausių krepšininkų, su kuriais jam teko žaisti kartu, penketą, D. Motiejūnas pasirinko T. Lawsoną, Jamesą Hardeną, Trevorą Arizą, Patricką Pattersoną ir Joną Valančiūną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)