Kaip rašoma pranešime, daugiau kaip 2000 kv. m plotą užimančioje naujojoje banko būstinėje įrengta 200 darbo vietų, taip pat susitikimų kambariai, poilsio zonos, kambarėliai telefoniniams pokalbiams ir tylos zona susikaupimo reikalaujančiam darbui. Dalyje centrinės banko būstinės patalpų įrengtos lanksčios darbo vietos (angl. flexible seating), todėl darbuotojai gali dirbti ten, kur jiems patiems patogiausia.

„Lietuva yra strateginė „Citadele“ banko rinka, kurioje ketiname toliau augti – pažįstame vietos verslo aplinką ir vartotojus, turime patyrusią komandą ir galime geriausiai aptarnauti vietos klientus. Dėl to Lietuvos rinkoje matome didelį potencialą ir turime čia ilgalaikių tikslų.

Dešiniojoje Neries krantinėje besikuriantis naujasis finansų kvartalas ir „Green Hall“ verslo centras atitiko mūsų poreikius ir leido susikurti šiuolaikišką aplinką dirbti ir klientams aptarnauti“, – sako „Citadele“ banko Lietuvos filialo ir administracijos vadovas Vaidotas Gurskas.

Anot V. Gursko,viena pagrindinių banko veiklos krypčių – finansuoti Lietuvos ir Baltijos šalių verslus ir taip suteikti jiems daugiau galimybių augti, vykdyti plėtrą.

Naujoje „Citadele“ banko būstinėje sumontuotos automatinės žaliuzės, kurios neleidžia į patalpas patekti perteklinei šilumai ir taip sumažina erdvių kondicionavimo poreikį. Patalpose taip pat veikia inovatyvi ventiliacijos sistema, kuri orą paskirsto pagal tai, kaip biuro erdvėse yra pasiskirstę žmonės. Visas patalpų oras pakeičiamas iki 1,5 karto per valandą. Banko centrinėje būstinėje oro kokybę taip pat užtikrina moderni oro drėkinimo sistema, o LED apšvietimas leidžia tausoti energiją.

Tame pačiame pastate įsikūręs banko klientų aptarnavimo skyrius yra orientuotas į klientų konsultacijas finansiniais klausimais. Klientai banko padalinyje supažindinami su skaitmeninės bankininkystės galimybėmis, gali gauti patarimų, kaip kasdienius finansinius klausimus išspręsti greičiau ir patogiau. Siekiant sumažinti su COVID-19 susijusias rizikas, klientai „Citadele“ banko skyriuose aptarnaujami darbo dienomis 8.00–19.00 val., tik iš anksto užsiregistravę.

Pagal turto vertę ir indėlių apimtį „Citadele“ yra antras didžiausias bankas Latvijoje. „Citadele“ grupė yra valdoma iš Latvijos, o jos pavaldžiosios įmonės ir filialai veikia Latvijoje, Lietuvoje ir Estijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)