Daug automobilių išbandžiusios laidos vedėjos Dalia ir Marija ne tik analizuoja jų charakteristikas, bet ir ieško savo svajonių automobilių, rašoma pranešime spaudai.

„Konkrečiai negaliu įvardinti savo svajonių automobilio... Bet jeigu reiktų jį apibūdinti, tai visų pirma norėčiau mini visureigio, nes prie tokio esu pripratusi. Automobilio vidus turėtų būti jokiu būdu ne senovinis, o modernus, man labai gražu oda, tad jo vidų įsivaizduočiau būtent tokį. Ir, žinoma, norėčiau nerealiai geros aparatūros, kad galėčiau klausytis mėgstamų dainų! Na, o spalva labai priklauso nuo automobilio, man gražu ir balta, ir žydra, ir bet kokia kita. Spalvos klausimu nesu įnoringa”, – savo svajonės detalėmis dalinasi Dalia.

Nauji automobilių modeliai, naujos patirtys ir skirtingai susiformavusios nuomonės – štai su kuo kiekvieną filmavimą susiduria laidos vedėjos. Pasak vedėjos Marijos, išbandyta toli gražu ne viskas.

„Tikriausiai pats smagiausias dalykas yra tai, kad turime unikalią galimybę testuoti ir išbandyti labai skirtingus automobilius, net tuos, kurių tikriausiai gyvenime nesiryžčiau vairuoti. Vieni jų labai prabangūs, kiti tokie reti, kad kainuoja tiek, kiek butas senamiestyje. Aš asmeniškai labai laukiu išbandyti visiškai naujutėlaitį Mercedes Benz „EQC 400 4MATIC“. Kadangi esu šios markės gerbėja, labai norisi išbandyti visiškai elektrinį automobilį. Nors nesu didelė elektromobilių fanė, bet manau, kad tai yra ateitis, tai kodėl nepasėdėjus prie šios ateities vairo?“ – tikisi laidos „Merginos prie vairo“ vedėja M. Silickaja – Šmatavičienė.

„Marija labai domisi automobiliais, daug žino, o dabar ir aš jau galiu šiek tiek daugiau diskutuoti, palyginti ir panašiai. Daugiau suprantu. Ši laida privertė mane tobulėti. Ir žinokit, tikrai tobulėju!” – džiaugiasi D. Belickaitė.

Naujajame 2TV kanalo sezone žiūrovų laukia dar daugiau muzikinių staigmenų ir daug kokybiškos muzikos. Taip ir laida „Merginos prie vairo“ pasitiks žiūrovus atsinaujinusi, su dar daugiau įspūdingų automobilių, naujų išbandymų ir kitų staigmenų.

„Tai ko gero vienintelė tokio pobūdžio laida, kurią ruošia vien merginų komanda. Viską filmuojame pačios, rūpinamės laidos turiniu ir pateikiame testuojamus auto taip, kaip atrodo mums, žiūrovas visada turi galimybę su mumis sutikti arba ne“, – atvirauja Marija.

Aktyviai ruošiantis naujajam sezonui merginos ką tik filmavosi įspūdinguose laidos anonsuose. Nors idėjos labai skirtingos, tačiau Dalia neabejoja, kad jas įgyvendino nepriekaištingai.

„Filmavome labai ilgai, nes norėjosi viską padaryti nerealiai! Drąsiai galiu teigti, kad viskas labai puikiai gavosi! Mūsų su Marija laidoje „Merginos prie vairo“ dirba didelė merginų kompanija, su kuriomis esame ne tik kolegės, bet ir kartu draugės. Tad, kai filmuoji tokius anonsus, viskas gaunasi natūraliai, nes jaučiamės labai laisvai, tarsi pižamų vakarėlyje. Anonsai yra labai skirtingi, abu su įdomia mintimi ir gražiu vaizdiniu pateikimu. Jau ir pati nekantrauju pamatyti!“ – entuziastingai pasakoja D. Belickaitė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)