Dėl COVID-19 protrūkio be Neymaro, Kyliano Mbappe ir grupės kitų futbolininkų žaidusi Paryžiaus komanda išvykoje 0:1 (0:1) turėjo pripažinti „RC Lens“ vienuolikės pranašumą.

Nors aikštėje visas rungtynes dominavo paryžiečiai, vienintelis mačo įvartis krito būtent į jų vartus. 57 min. itin šiurkščiai suklydo rezervinis PSG vartininkas lenkas Marcinas Bulka, atlikęs perdavimą tiesiai varžovui į kojas.

Tuo pasinaudojo talentingas „Lens“ puolėjas iš Kamerūno Ignatius Ganago – 21-erių futbolininko smūgis Keyloro Navaso dubleriui vartuose nepaliko jokių šansų.

Per likusį laiką svečiai bandė spausti „Lens“, tačiau visos jų pastangos atstatyti pusiausvyrą liko bevaisės.

PSG po pirmųjų sezono rungtynių lieka be taškų, o antrą mačą sužaidusi „Lens“ vienuolikė į savo sąskaitą įsirašė pirmuosius 3 taškus.

Mačas vyko „Bollaert-Delelis“ stadione, į kurį buvo įleistas ribotas žiūrovų skaičius.

Primename, kad praėjusį sezoną Prancūzijos čempionatas dėl koronaviruso pandemijos buvo nutrauktas ir, skirtingai nei kitos didžiosios Europos lygos, nepratęstas. Čempione paskelbta užtikrintai pirmavusi PSG komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)