UEFA Supertaurės rungtynėse Vengrijoje rugsėjo pabaigoje susirems UEFA Čempionų lygos laimėtojas Miuncheno „Bayern“ klubas ir UEFA Europos lygą laimėjusi „Sevilla“ ekipa.

Nors iki dabar visos UEFA organizuojamos rungtynės dėl koronaviruso pandemijos vyksta be žiūrovų, oficialiai paskelbta, kad dalinį publikos palaikymą ekipos per Supertaurės mačą turės.

Budapešto stadionas talpina 67 tūkst. žiūrovų, taigi, šias rungtynes gyvai galės stebėti apie 22 tūkst. bilietus įsigijusių asmenų.

Kaip savo pranešime pažymėjo UEFA, tai yra pilotinis eksperimentas, ir visos kitos šios organizacijos rengiamos rungtynės kol kas toliau vyks be žiūrovų.

Dėl šios priežasties sirgaliai gyvai stadionuose negalės stebėti ir trijų šią savaitę Lietuvoje vyksiančių rungtynių – UEFA Europos lygos atrankoje be žiūrovų žais Vilniaus „Riteriai“ ir „Žalgiris“, UEFA Čempionų lygos atrankoje – Marijampolės „Sūduva“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)