Organizatoriai pasakoja, kad parodoje laukiami ir prabangūs, ir brangūs, tiek nauji, tiek seni automobiliai. Renginys turės kelias zonas, tad laukiami ir svečiai: „stance“ stiliaus ar kitaip modifikuoti automobiliai, ir nesvarbu ar ne tokie prabangūs ar brangūs – svarbu jie puošia renginį ir traukia praeivių dėmesį.

„Mūsų žiniomis šis renginys šiemet bus toks vienintelis Lietuvoje. Esame spaudžiami COVID-19, bet tikime, kad renginys įvyks, kadangi viskas organizuojama lauke“, – pranešime žiniasklaidai cituojami renginio organizatoriai.

Renginyje gausu nominacijų. Bus renkamas gražiausias, garsiausias, naujausias, seniausias, sportiškiausias, žemiausias, agresyviausias ir greičiausiais renginio automobiliai. Kurie automobiliai pelnys prizus, paaiškės po organizatorių sudarytos komisijos balsavimo.

„Kitose rungtyse dalyviai varžysis tarpusavyje, tiek aukščio, tiek garso varžybose, kurios pritraukia dažniausiai didžiulį kiekį žiūrovų. Atvyksta automobilių garso aparatūrų specialistai, kur kai kurių automobilinė garso aparatūra brangesnė net už jų esamą standartinį automobilį“, – pasakoja organizatoriai.

Skelbiama, kad paskutinį vasaros savaitgalį, rugpjūčio 29 d., Kretingoje renginys vyks 11-16 valandomis. Registruotis į renginį galima čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)