„Mano mažajai princesei – 7-eri!“ – socialiniuose tinkluose pasidžiaugė Tatjana. Pasidalinusi vaikiškos šventės nuotraukomis mama pridūrė, kad labai myli savo dukrą, linki jai laimės ir pažadėjo visada būti šalia, kai tik jai jos prireiks.

Gryname ore gimtadieninių pramogų rado ne tik būrys vaikų, bet ir jų tėvelių. Visiems susirinkusiesiems bene labiausiai patiko putų šou, kuriame dūko ir garsieji Lavrinovičių broliai bei kiti suaugusieji.

„Šventė praėjo puikiai, buvo tikrai smagu, svarbiausia, kad linksma buvo Emily. Kadangi tai buvo vaikiška šventė, norėjome, kad linksma pirmiausiai būtų mažiesiems, o tada smagu tampa ir suaugusiems. Pasilinksminti pavyko visiems, daugeliui patiko putos“, – šyptelėjo T. Lavrinovič.

„Kaip nustebinti Emily ėmėme galvoti iš anksto, kadangi savo gimtadienio ji labai laukė. Dukra ėmė jo laukti likus 56 dienoms ir skaičiavo kasdien, kiek liko laiko iki jos šventės. Su vyru juokavome, kad išprotėsime, – nusijuokė pašnekovė. – Šventės Emily laukė labiau nei dovanų. Pastaruoju metu ji ėmė labai žaisti su lėlėmis, todėl svečiams nebuvo net klausimų, ką jai padovanoti. Ji buvo viskuo labai patenkinta.“

Lavrinovičių dukra jau antrokė, todėl didelio jaudulio ir nežinomybės šeimoje prieš rugsėjo 1-ąją kur kas mažiau nei pernai. „Viskas kaip ir aišku, jau artima, todėl ramu“, – pasakojo trijų vaikų mama.

Po Liūto ženklo gimusi mergaitė, pasak mamos, savo charakteriu tikra liūtukė, besilygiuojanti į brolius.

„Kadangi Emily auga su berniukais, ji pavyzdį labiausiai ima iš brolių, ji lygiuojasi į juos, kopijuoja elgesį tai iš vieno, tai iš kito. Kartais berniukai pasiskundžia jos vienu ar kitu poelgiu, o aš atsakau, kad jie turi tai, ko ją išmokė. Sakau, parodykite kitą pavyzdį ir bus kitaip“, – situacijomis namuose dalijosi moteris.

Visa Lavrinovičių šeima mėgsta aktyvų gyvenimo būdą, todėl sportas yra tarsi užprogramuotas jų genuose. Emily – taip pat ne išimtis. Tiesa, kol kas krepšinis jos nedomina.

„Treniruotėse savo brolių ji laukdavo su kamuoliu, manau, jei kažkada ji tuo susidomės, mes mielai jai tą leisime, net neabejoju, kad jai pavyktų. Tačiau kol kas mes neskubame su krepšiniu, jei ji tikrai tuo domėsis, bus galima pradėti ir vėliau. Ir be krepšinio ji labai sportiška, moka įvairiausių pratimų, daro atsitūpimus, prisitraukimus ir visa kita. 40 atsispaudimų ji padaro be jokio vargo. Kartą pamačiau, kaip Emily daro prisitraukimus, atrodo taip lengva, ėmiau daryti ir aš, bet man sekėsi kur kas prasčiau nei jai, – nusijuokė Tatjana.

Delfi primena, kad T. ir K. Lavrinovičiai taip pat augina du sūnus – Danielį ir Dominyką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)