Palangoje užėjome su 3 mažamečiais vaikais nuo 1 iki 8 metų į kavinę šalia tilto. Nusipirkome kavos, sulčių, ledų, vandens ir atsisėdome ant gultų. Staiga atsirado šalia pilietis ir sako: „Galite būti iki valandos.“

Tada nulėkė pas savo šefą pasitart. Atlėkė ir sako: „Kažką norėjai dar pasakyt?“
Sakau, kad nieko.

„Pusę valandos turi arba pirk dar“, – pridūrė. Tyliau panaudojo dar necenzūrinių žodžių ir pasakė, kad atvažiuos ginkluota apsauga.

Apsauga atvažiavo mums beišeinant, nuo atėjimo buvo praėję 20 min. Kokiais metodais dirba šita kavinė? Vaikai išsigandę, maitinanti mama pakraupusi. Nuviliantys vaizdai. Ko gero, tik viešumas gali tokius suvaldyti. Tad pridedame ir vaizdo įrašą.

***

Baro atstovo teigimu, praleista istorijos pradžia.

„Norime pranešti, kad šiuo metu išsamiai aiškinamasi konflikto esmė ir jo kilimo aplinkybės su priešistore, kurios minėtame parašyme nėra. Tikimės, kad tai buvo tiesiog nedidelė emocinė kibirkštis, sukėlusi gaisrą dėl didžiulio žmonių srauto Palangoje, karšto oro ar nuovargio. Baro vadovo komentaras bus pateiktas artimiausiu metu“, – žadėjo atstovas. Praėjus 5 dienoms komentaras vis dar nebuvo papildytas – gavus papildymą, straipsnis bus atnaujintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)