Rimo Kurtinaičio treniruojamas klubas G. Monroe tapo antrąja stotele karjeroje. NBA patirties turintis vidurio puolėjas praėjusį sezoną debiutavo Eurolygoje vilkėdamas Miuncheno „Bayern“ marškinėlius.

Jis 2019-2020 metų sezone vidutiniškai per rungtynes pelnė 12,5 taško, atkovojo 6,8 kamuolio, atliko 2,5 rezultatyvaus perdavimo ir perėmė 1,3 kamuolio.

„G. Monroe – patyręs krepšininkas, daug metų žaidęs NBA. Tai vienas iš nedaugelio vidurio puolėjų Eurolygoje, mokantis žaisti nugara į krepšį.

Mums reikėjo būtent tokios įvairovės komandoje. Yra vidurio puolėjai, kurie žaidžia „du prieš du“, o yra tie, kurie moka žaisti nugara po krepšiu. Gregas puikiai kovoja dėl atšokusių kamuolių. Manau, kad subūrėme itin galingą priekinę liniją“, – kalbėjo R. Kurtinaitis.

Anksčiau prie komandos prisidėjo Jevgenijus Voronovas ir į klubą grįžtantis Jordanas Mickey, o sutartis pratęsė Aleskejus Švedas, Sergejus Monia, Jegoras Vialcevas ir Devinas Bookeris.

Pamainą išėjusiam G. Monroe rado ir „Bayern“ – iš Turkijos atvyksta puolėjas JaJuanas Johnsonas. 31 metų 208 ūgio krepšininkas pasirašė vienerių metų sutartį.

„Persikėlimas į Eurolygą man yra didelė galimybė, kurią noriu išnaudoti, – sakė praėjusį sezoną Stambulo „Bahcesehir Koleji“ ekipoje žaidęs J. Johnsonas. – Tikiuosi tiek aš, tiek komanda nustebinsime daug žmonių kitą sezoną“.

Andrea Trinchieri treniruojamoje Miuncheno komandoje puolėjų grandyje jau yra Malcolmas Thomas ir Wade'as Baldwinas IV.

Turkijoje J. Johnsonas vidutiniškai per rungtynes pelnė 13,6 taško ir atkovojo 7,6 kamuolio, o Europos taurės varžybose atitinkamai pelnė 11,4 taško ir atkovojo 4 kamuolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)