Pajūrio kortuose buvo galima išvysti ir puikiai pažįstamų veidų. Turnyre jėgas išbandė vienas geriausių visų laikų Lietuvos futbolininkų Edgaras Jankauskas, verslo pasaulio atstovai Vladas
Numavičius, Sigitas Kubilius ir Žygimantas Beiga bei sporto laidų vedėjas Ervinas Kvitkauskas.

Turnyro organizatorius Simas Kučas jau ne pirmą vasarą leidžia Palangoje ir džiaugiasi, kad kurortas auga ne tik kaip gražus ir svetingas miestas, tačiau ir kaip naujoji pajūrio teniso sostinė.

Vyrų Hard ir Light grupėse varžėsi po 16 teniso entuziastų, tarp kurių ir vos prieš porą mėnesių teniso raketę į rankas paėmęs buvęs Lietuvos rinktinės puolėjas ir treneris E. Jankauskas. Azartiškas sportininkas greitai užsikrėtė teniso virusu ir kortuose dažnai praleidžia net po 3-4 valandas per dieną.

Įdėtas darbas veltui nenuėjo. Light grupėje E. Jankauskas iškovojo trečiąją vietą ir į garbingą trofėjų kolekciją pridėjo pirmą teniso apdovanojimą.

„Edgaras – puikus mokinys. Treniruotėse atiduoda visas jėgas, aria, klauso patarimų ir yra labai užsispyręs. Su tokiu nusiteikimu ir noru jis gali labai greit pasiekti aukštesnį lygį ir kautis su
patyrusiais teniso liūtais“ – sako E. Jankauską treniruojantis S. Kučas.

Šioje grupėje triumfavo Martynas Šližys finale 10:6 įveikęs Arvydą Bagdoną.

Hard grupėje ryškių favoritų nebuvo. Atkaklūs mūšiai vyko nuo pat pirmųjų mačų, o turnyrą galų gale laimėjo Dainius Burneika, finale 10:4 įveikęs Gustą Gutkovą, trečiąją vietą iškovojo Romas Šimkus.

Moterų Middle grupėje savo žaidimu išsiskyrė didele patirtimi pasigirti galinčios Indrė Narvilė ir Evelina Juchnevičiūtė. Finale I. Narvilė nugalėjo 8:7, o trečiąją vietą iškovojo Rasa Stankienė.

„TennisPark Pajūrionameliai.lt“ turnyre savo sugebėjimus pademonstravo ir penkios Mix poros. Pirmąją vietą iškovojo visas keturias pergales iškovoję Asta Žeromskienė ir Sigitas Kubilius, antrą vietą užėmė Irena Federavičienė ir Nerijus Mikelionis, o trečiąja džiaugėsi Laura Simaitienė ir Povilas Laucius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)