Sudaryti meilės sąjungą prieš Dievą ir pasipuošti balta jaunosios suknele buvo didžiulė Lauros svajonė.

„Jausmas labai geras. Ši santuoka – išlaukta, prasminga! Ir nerealu buvo matyti tokią dieną savo vaikus. Viskas kitaip, bet visos emocijos – ypatingos. Draugai juokais vis klausia, ar kas pasikeitė. Statusas gal ne, bet jausmas širdy tikrai kitoks – dar tikresnis“, – „Delfi“ sakė žinoma moteris.

Žurnalistikos studentė, „Mamų radijo“ įkūrėja Laura ir sporto žurnalistas Šarūnas susitiko draugų kompanijoje.

„Buvo ilgasis Mindauginių savaitgalis, su draugais išvykome pailsėti prie ežero, netyčia jis buvo pakviestas į kompaniją, netyčia ir aš kažkaip ten atsidūriau. Pabendravome. Tuo metu buvo pati Šarūno karjeros televizijoje pradžia, tai šiek tiek spindėjo jo žvaigždė. Man jis pasirodė pasipūtęs vaikinas“, – LRT laidoje „Gyvenimas“ buvo pasakojusi Laura.

Moteris neslėpė, kad tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Tačiau galop ją sužavėjo Šarūno atkaklumas, dėmesys ir linksmas būdas. Praėjus pusmečiui po pažinties, jie jau gyveno kartu. Na, o po metų moteris pajuto po širdimi nešiojanti naują gyvybę.

„Žiedą turėjau ganėtinai ilgai jau vien dėl to, kad norėjau pasipiršti netradicinėje vietoje. Nors kokia gi vieta tradicinė? Žiedą įsigijau Lietuvoje ir išvykom į planuotą kelionę į Pietų Ameriką. Tas žiedas visą laiką buvo kuprinėje ir visą laiką galvojau, kur jį reikia paslėpti, kad nerastų ir nepamatytų. Nuvykome į vieną gražiausių Amerikos vietų, kur ir galvojau, kad reikia pasipiršti“, – laidoje apie piršlybas pasakojo Šarūnas.

Pora prisiminė, kad, nors vaizdai buvo įspūdingi, tąkart stipriai lijo lietus.

„Tos romantikos buvo labai maža, abu buvom nepasiruošę tokiam orui, apsirengę plonai, o buvo taip šalta ir taip norėjosi greičiau viską apeiti. Atsimenu, nuėjome prie krioklių, jis sako – einam į kitą pusę. Visi žmonės į vieną pusę, o mes – į kitą. Gerai, kad tąkart neužsiplieskiau, nes mano toks temperamentas, kad galiu tai padaryti ne vietoje ir ne laiku, be to, besilaukiančios moterys į viską reaguoja jautriau. Galvoju – kokio velnio mums reikia ten eiti, lyja, šlapia, bet kažkas viduje mane ramino“, – prisimena L. Mazalienė. „Pasiryžau ir priklaupiau“, – pratęsė jos vyras.

2016 metų liepos 7 dieną, praėjus lygiai dvejiems metams nuo pirmosios pažinties dienos, ant Bernardinų sode esančio Belvederio kalnelio pora sumainė žeidus. Kuklioje ceremonijoje dalyvavo tik šeima ir poros draugai, siautulingo ūžimo iki paryčių jaunavedžiai atsisakė dėl nėštumo.

„Buvo tobula – dabar taip galima pasakyti“, – įsitikinęs Š. Mazalas. Po 5 savaičių pasaulį išvydo mergytė, laimingi tėvai naujagimę pavadino senoviniu lietuvišku vardu Deimilė, reiškiančiu „Dievo mylima“.

2017 birželį pora sulaukė antrosios dukrelės Aurėjos, o 2019 birželį – sūnaus Matijaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)