Visai nesenia viename interviu 72-ejų Maye prisipažino, kad savo būsimo vyro nemylėjo. Nors Errolas po vestuvių ne kartą žadėjo pasikeisti, tačiau taip neatsitiko. Praėjus 9-iems metams Maye paliko savo trijų vaikų tėvą, praneša thetimeshub.com.

Šiandien ji prisimena ne pačias maloniausias jų šeimos akimirkas: dar per medaus mėnesį vyras pakėlė pries Elono mamą ranką. Po medaus mėnesio moteris grįžo būdama nėščia ir su matomais įbrėžimais.

„Pamenu, kaip jis mane sumušė pirmąjį kartą. Buvo pirmoji mūsų medaus mėnesio diena. Jis paprašė manęs paduoti kelis bakalėjos produktus, o aš paprašiau jo pagalbos. Jis smogė man ir tarė: „Būk savo vietoje. Daryk, ką sakau.“ Iš medaus mėnesio grįžau nėščia ir subraižyta. Negalėjau to pasakoti tėvams, jie manęs būtų klausę, kodėl tuomet už jo tekėjau. Kiekvieną kartą, kai jis mane mušė vaikų akivaizdoje, Elonas jam trenkdavo atgal“, – pasakojo milijardieriaus mama.


Pasak Maye, milijardieriaus tėvas Errolas tyčiojosi iš jos net 11 metų.

„Išsiskyriau per 10 dienų. Jis turėjo didžiulį namą ir 6 mašinas, tačiau tai turėjo liautis. Jis prieš mane smurtavo psichologiškai 11 metų. Po teismų maratono likau be pinigų. Jis manė, kad jei nieko nebeturėsiu, grįšiu pas jį“, – sakė E. Musko mama.

Šiuo metu Elonas Muskas vadovauja „Tesla“ ir „SpaceX“. Gegužės 30-ąją antruoju bandymu iš JAV į Tarptautinę kosminę stotį pavyko paleisti Elono Musko vadovaujamos „Space X“ raketą Falcon 9 su erdvėlaiviu "Dragon".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)