Restorano jubiliejinės šventės, vykusios didžiulėje lauko terasoje, įvaizdžiu, stilistika, progine fotosesija ir netgi floristika rūpinosi šią vasarą didžiausiame Lietuvos kurorte gyvenantis verslo konsultantas, liukso klasės prekės ženklo „Le Cercle by Pernod Ricard“ ambasadorius Žilvinas Grigaitis. Drauge su restorano įkūrėja Loreta Levickyte-Dirks jis rūpinosi ir kviestinių svečių sąrašu.

Kaip rašoma pranešime spaudai, tarp šurmulingos šventės svečių buvo galima išvysti ne tik Klaipėdos ir Palangos, bet ir Vilniaus verslo, politikos bei pramogų pasaulio atstovus: buvusį politiką Gediminą Vagnorių su žmona Nijole, Europos rekonstrukcijos ir plėtros banko Lietuvos padalinio vadovą Hii Ian Brown su draugu, menininku Nenad Mitrovic, vilos „Komoda“ bendraturtę Karoliną Vi-Meid, verslininkus Viktoriją Grimalienę su sūnumi Sauliumi Grimaliu, Vaclovą Daukintį, Dominic Rohde, advokatą Mindaugą Navicką, atlikėją Aistę Pilvelytę.


Ž. Grigaičio sumanymu į restorano „deCuba“ jubiliejų atvykę svečiai galėjo fotografuotis su įspūdingomis mistinėmis būtybėmis.

Specialiai šiam renginiui kūno puošybos (body art) kūrinius pristatė grimo dailininkė Simona Broks, dirbanti su „Make up for ever“ dekoratyvine kosmetika. Menininkės kūriniai priminė Havanos „Tropicana“ šou stiliaus personažus, pasipuošusius 1960-70-ųjų stiliaus kostiumais arba išreiškė Fridos Kahlo darbų spalvų paletę.

Vakarėlio staigmena tapo paties Ž. Grigaičio tapimas kūno puošybos modeliu.

„Kūno puošyba – itin išraiškinga meno ir grožio sritis. Štai kodėl sutikau ir aš pats būti modeliu, – šypsodamasis sakė Žilvinas. – Pagal mano viziją būtent body art‘as itin taikliai galėjo atspindėti šurmulingą Lotynų Amerikos dvasią, tempramentą, koloristiką“.

Šventės akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)