Skelbiama, jog galutinės reguliariojo sezono vietos priklausys ne nuo pergalių skaičiaus, o nuo laimėjimų procento. To priežastis – komandos bus sužaidusios nevienodą skaičių rungtynių.

Skirtumai tarp komandų sužaistų mačų svyruoja iki keturių rungtynių, o Orlande, kur bus sužaista likusi sezono dalis, 22 ekipos sužais po 8 susitikimus.

Vakarų konferencijoje šiuo metu pirmauja Los Andželo „Lakers“ komanda, kurios laimėjimų procentas siekia 77,8 (49 pergalės/14 pralaimėjimų). Rytuose pirmauja Milvokio „Bucks“ – 81,5 proc. (53/12).

Kitoms ekipoms lyderius pavyti bus sunku. Vakaruose antri yra Los Andželo „Clippers“ (68,8 proc. – 44/20), o Rytuose – Toronto „Raptors“ (71,9 proc. – 46/18).

Memfio „Grizzlies“ su Jonu Valančiūnu užima aštuntą vietą Vakaruose su 49,2 proc. laimėjimų, o 60 proc. pergalių turinti Indianos „Pacers“ komanda su Domantu Saboniu Rytuose yra penkta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)