Kasmet portugalas uždirba apie 105 mln. JAV dolerių nesumokėjus mokesčių. Milijardo JAV dolerių ribą iki C. Ronaldo kirto tik du kiti sportininkai – vis dar aktyvus golfo žaidėjas Tigeris Woodsas (2009 metais) ir boksininkas Floydas Mayweatheris (2017).

C. Ronaldo kartu yra pirmasis komandinio sporto atstovas, kuriam tai pavyko padaryti. 35 metų futbolininkas per 17 karjeros metų uždirbo 650 mln. JAV dolerių, o ši suma išaugs iki 765 mln., kai baigsis jo sutartis 2022 metų birželį.

„C. Ronaldo yra vienas geriausių visų laikų žaidėjų populiariausioje pasaulyje sporto šakoje ir epochoje, kai futbolas niekuomet nebuvo toks turtingas“, – „Sporting Intelligence“ sakė amerikietiško futbolo atstovas Nickas Harris.

C. Ronaldo kelionė iki šio taško yra įspūdinga. Skurdžioje aplinkoje augęs vaikas eidavo į vietinį „McDonald's“ restoraną prašyti maisto.

„Mes buvome truputį alkani. Greito maisto restoranas buvo šalia stadiono, todėl beldėmės į duris ir prašėme mėsainių“, – viename interviu atskleidė C. Ronaldo.

Kai C. Ronaldo nuvežė savo sūnų Cristiano Jr. į savo vaikystės vietas, šis buvo šokiruotas. „Tėti, tu gyvenai čia?“, – klausė jis, negalėdamas tuo patikėti.

„Jie galvoja, kad viskas pasaulyje lengva – gyvenimo kokybė, namai, automobiliai, rūbai... Jie galvoja, kad viskas krinta iš dangaus. Noriu apie tai pasakyti ir savo sūnui, darau įvairius renginius mokyklose. Noriu pasakyti, kad tie dalykai neateina patys, net jei turi talentą. Tik su juodu darbu ir tikslu gali pasiekti viską, ko nori“, – sakė C. Ronaldo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)