Skausmingo incidento metu nubrozdinimų ir sumušimų patyrusi 41-erių metų amžiaus dainininkė antradienio naktį praleido ligoninėje. Moteris važinėjo paupiu kartu su savo 41-erių metų amžiaus vyru Richardu Jonesu, kuris groja grupėje „The Feeling“.

Trečiadienį hito „Murder On The Dancefloor“ atlikėja savo „Instagram“ paskyroje paskelbė atvirą nuotrauką ir prisipažino, kad gali pasidalyti tik nespalvota fotografija, nes jos sužeidimai yra per žiaurūs socialiniams tinklams.

Sophie parašė: „Praėjusį vakarą atsidūriau ligoninės priėmimo skyriuje, nes nukritau važinėdama dviračiu palei Temzės upę. Nuotrauką padariau nespalvotą, kad neatrodytų pernelyg kraupu. Noriu padėkoti greitosios medicinos pagalbos darbuotojams ir „West Mid“ ligoninės, kurioje, pasirodo, ir gimiau, personalui už gydymą. Taip pat noriu padėkoti Lucasui, Colinui, Joshui ir Willow – keturiems bėgikams, sustojusiems padėti @richardjonesface ir man. Jūs buvote tokie ramūs, rūpestingi ir mane nuraminote. Labai jums dėkoju. Tikiuosi, jog pamatysite šią žinutę, nes neužsirašiau jūsų kontaktinės informacijos. Esate nuostabūs žmonės.“

Labiausiai išgarsėjusi kūriniais „Groovejet“ ir „Murder On The Dancefloor“, dainininkė kartu su savo vyru ir vaikais izoliavosi vos prasidėjus karantinui. Penkių vaikų mama penktadienio vakarais linksmina tautą nuotaikingomis diskotekomis virtuvėje. Paskutinė diskoteka buvo surengta praėjusią savaitę.

Diskotekų metu S. Ellis-Bextor dainuodavo tiek truputį pakeistas savo dainas, tiek mėgstamus kitų atlikėjų kūrinius. Ji nepasiduoda liūdesiui ir kiekvieną savaitę rengia tiesiogines vaizdo transliacijas iš savo nuostabių namų Vakarų Londone.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)