Tarp pastarųjų – sunkiasvorių pasaulio čempionas Anthony Joshua.

IBF, WBA ir WBO organizacijų čempionų diržus praėjusį gruodį susigrąžinęs britas nemato prasmės suremti pirštines su 53-ejų savo pirmtaku.

„Su visa pagarba, su geležiniu Mike'u nekovočiau. Juk jeigu aš jį įveikčiau, būčiau turbūt vienintelis žmogus visoje planetoje, kuris tuo džiaugtųsi. Žmonės mane tiesiog nušvilptų.

M. Tysonas yra legenda, geriausias modernios eros boksininkas. Jis ir Muhammadas Ali yra du geriausiai atpažįstami veidai mūsų sporte“, – sakė 30-metis boksininkas.

Dar kategoriškiau atsiliepia kitas britas Dillianas Whyte'as.

„Tai – kvaila idėja, kurios negalima paremti. Kas bus, jei jis numirs ringe? Mūsų sportas ir taip pastaruoju metu buvo pakankamai juodinamas, nėra jokio reikalo toliau tuo užsiimti“, – ranka numojo 32-ejų atletas.

Priešingai mano WBC sunkiasvorių čempionas Tysonas Fury, kuris anksčiau užsiminė sulaukęs pasiūlymo stoti prieš M. Tysoną.

„Po velnių, taip!“ – paklaustas, ar norėtų ringe susidurti su praėjusio amžiaus pabaigos įžymybe, trumpai drūtai atsakė T. Fury.

M. Tysono sugrįžimui taip pat ruošiasi kiti veteranai. Viešai į kovą amerikietį kvietė jo garsiausias varžovas Evanderis Holyfieldas, o Shannonas Briggsas tvirtino esą jau sutaręs dėl parodomosios dvikovos.

Tiesa, kol kas M. Tysonas kojas apšilo tik amerikietiškų imtynių organizacijos AEW televizijos šou.

Pasirodymas išėjo gana komiškas. Praeities amerikietiškųjų imtynių žvaigždė Chrisas Jericho bandė prispausti bokso garsenybę, kad šis atsiprašytų dėl dešimties metų senumo istorijos.

Tuomet Ch. Jericho partneriu ringe buvęs M. Tysonas staiga pakeitė stovyklą ir iš pasalų nokautavo savo tariamą komandos draugą.

Praėjusią savaitę grįžęs į šou „geležinis Mike'as“ atsiprašyti, suprantama, nė neketino. Vietoje to jis bandė įbauginti Ch. Jerichą susiplėšydamas marškinėlius. Tik tai padaryti pasirodė ne taip jau ir lengva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)