„Kiekvienais metais miesto gimtadieniu pradėdavome vasarą, šiemet planus pakoregavo virusas. Bet vilties nepraradome. Po truputį Gargždų kultūros centras kolektyvas dėliojo programą, tarėsi su atlikėjais“, – feisbuke rašo meras.

Tiksli Minijos slėnyje vyksiančios šventės data – rugpjūčio 22–23 dienos.

Šventė šiemet vyks ne tik trimis mėnesiais vėliau, bet ir bus kiek kitokia – jungsis su tradiciškai rugpjūtį vykstančiais Gargždo festivaliu ir Cepelinų virimo čempionatu, kuriuos organizuoja visuomeninė organizacija „Bendrai“.

Pasak mero, pasikeitusi data, nėra blogas sprendimas: „Trimis mėnesiais vėliau nei įprastai, bet iš kitos pusės, grįžtame prie šventės ištakų, kai gimtadienis būdavo švenčiamas vasaros pabaigoje. Tad nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.“

Pirmosios dienos programoje numatomi vaikų ir jaunimo pasirodymai, bus demonstruojami šokio, dainavimo ir kiti talentai. Vėliau vairą perims rajono bei svečių meno kolektyvai, o vakare šėliones pratęs grupė „Patruliai“. Pasak Kultūros centro direktorės, dar laukiama atlikėjos „GJan“ patvirtinimo dėl pasirodymo šventėje.

Antroji diena bus skirta sporto renginiams.