Pateikiame TOP 5 dovanų idėjas, kurios padės nustebinti net išrankiausią Tėtį.

1. Surenkite kepsnių vakarėlį

Daugelis tėčių šiltuoju metų laiku mėgsta kepti mėsainius, šonkaulius ir rengti iškylas kieme ar sodyboje. Šį kartą nustebinkite – patys surenkite vakarėlį su tėčio mėgstamais patiekalais, pakvieskite daugiau šeimos narių ir mėgaukitės smagiu laiku su šeima. Nepamirškite lauko ar stalo žaidimų – jie visuomet praskaidrina atmosferą.

2. Išrinkite barzdaskutę ar barzdos priežiūros reikmenis

Visiems vyrams reguliariai tenka rūpintis savo barzda. Jei tėtis mieliau renkasi prižiūrėti barzdą pats, nei eiti į specializuotą „barbershop“ saloną, padovanokite jam naują barzdaskutę ar barzdos priežiūros rinkinį: barzdos šampūną, šukas, balzamą, drėkinamąjį kremą ir pan.

3. Iškepkite tėčiui tortą

Nustebinkite tėtį kavos, mėgstamos arbatos puodeliu ir namų gamybos tortu. Tokios dovanos visuomet pradžiugina, nes skirtas laikas ir dėmesys mylimam žmogui – brangiausias. Galite pasiūlyti gaminti tėčio mėgstamą desertą drauge. Taip ne tik smagiai praleisite laiką, bet ir pasitiksite sekmadienio rytą su saldumynais.

4. Nustebinkite tėtį įspūdžio dovana

Jei tėtis nuolat trokšta išbandyti kažką naujo, įteikite „Gera dovana“ įspūdžio dovanos čekį, rašoma pranešime spaudai. Gal jis dievina žvejybą, skrydžius oro balionu, šuolį su virve ar pasivažinėjimą superautomobiliu?

5. Padovanokite sporto reikmenų

Daugelis vyrų domisi sportu, tad paraginkite juo užsiimti ir savo tėtį. Gal jis neabejingas krepšiniui, futbolui ar golfui? Išrinkite mėgstamos sporto rūšies reikmenis ir kartu vykite į treniruotę. Tiems, kurie vengia aktyviai sportuoti, galite padovanoti šiaurietiško ėjimo lazdas ir taip paskatinti daugiau judėti ir rūpintis savo sveikata.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)