A lygos komandos – Gargždų „Banga“, „Kauno Žalgiris“, „Panevėžys“, Vilniaus „Riteriai“, Marijampolės „Sūduva“, Vilniaus „Žalgiris“ – jau treniruojasi ir laukia sezono pradžios. Dėl pandemijos sutrumpintas 2020 m. A lygos čempionatas vyks 4 ratų sistema, visos komandos sužais po 20 rungtynių.

Pirmajame ture, kuris įvyko dar kovo mėnesį, Vilniaus „Žalgiris“ nugalėjo „Panevėžį“ 4:0, „Kauno Žalgiris“ – „Riterius“ 3:0, o Marijampolės „Sūduva“ – Gargždų „Bangą“ 1:0.

Antrajame ture gegužės 30 d., nuo 15 val., „Žalgiris“ priims „Riterius“. Transliacija iš sostinės LFF stadiono per Delfi TV prasidės 14.40 val.

Taip pat šeštadienį, 17 val., „Banga“ namie priims „Panevėžį“.

Turas baigsis birželio 1-ąją – rungtynėmis Marijampolėje tarp „Sūduvos“ ir „Kauno Žalgirio“, kurių pradžia – 18 val.

„Nuolat siekiame kurti tokį turinį, kuris mūsų žiūrovams ir skaitytojams yra ne tik rimtas bei būtinas žinoti, bet ir teikiantis geras emocijas. Tad džiaugiamės, jog futbolo rungtynės bus vienas tų dalykų, kuriuo futbolo gerbėjai ir visi sporto entuziastai galės mėgautis jau nuo šio šeštadienio. Pažadame, kad ateityje sporto gerbėjus nustebinsime dar ne vienomis aukščiausio lygio varžybomis“, – sako Delfi rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

Primename, kad Vyriausybė leido nuo birželio 1 d. atvirose erdvėse vykstančiuose sporto renginiuose priimti iki 300 žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)